Sarah Jessica Parker in njenih najboljših 6 stilskih lekcij za jesen in zimo

Ekscentrični plašči, elegantni dodatki in umetnost plastenja: kako narediti jesensko zimske obleke glamurozne, pnarekuje Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker in njenih najboljših 6 stilskih lekcij za jesen in zimo - Foto: Profimedia

Sarah Jessico Parker obdaja poseben čar, ne glede na to, kje je opažena, ali je to na velikem platnu ali zgolj na sprehodu po ulicah New Yorka, nekaj nedvomno velja, vedno je videti čudovito.

Zelo redko jo bomo opazili z neko povsem vsakdanjo torbico ali čevlji, njena ekstravaganca jo spremlja na vsakem koraku, prav tako ekstravagantni so njeni dodatki. Njena moč modne dovršenosti je izjemna, tako močna, da navadne cokle lahko spremeni v najbolj elegantno vezijo čevlja, ki odlično pristoji hlačnemu kosti. Tudi preprost par kaki hlač je na njej videti super glam, zahvaljujoč njeni spretnosti plastenja oblačil in njeni brezhibni zbirki plaščev.

Za svoje jesenske in zimske stajlinge se prepustite edinstvenemu slogu in videzu Sarah Jessice Parker na velikem platnu in zunaj njega.

Ne spreglejte:

1. Pomen vrhnjih oblačil

Ste že slišali za rek, da lahko samo z enim dobrim, pravim kosom "rešimo" oz. dodelamo celoten stajling? Tako je v tem primeru naredila tudi SJP, izbrala je čudovit, barvit, famozen plašč, s katerim popestri celoten stajling. S tem plaščem znamke Farm Rio Sarah Jessica Parker dokazuje, koliko poguma in estetike lahko igriv kos vnese v vsak stajling. 

2. Brezčasen čar preproste obleke

Tako Carrie kot Sarah Jessica Parker imata radi isti stil oblačenja in brez dvoma ga odlično nosita, a nobena ne more zanikati moči preproste obleke. Tokrat Sarah Jessica Parker nosi brezčasno, minimalistično obleko, preprostega videza v modri barvi in menimo, da je videti čudovito. 

3. Skrivnost prijetno udobnega glamuroznega stila

Sarah Jessica Parker je vedno videti šik in urejena, tudi če nosi lahkoten, svilen komplet, ki bi na prvi pogled celo lahko izgledal kot pižama. Svojemu glamuroznemu videzu je dodala sandale s peto v barvi fuksije, sončna očala in ljubko torbico, ki je povsem skladna z barvo njenih čevljev. 

4. Umetnost igranja s plastmi

Ko začnejo temperature padati, Sarah Jessica Parker poseže po pisanih pajkicah ali debeljših nogavicah, obleki brez rokavov, kateri seveda, da zagotovi pridihu plastenja, doda srajco z dolgimi rokavi, in da doseže dih jemajoči učinek, poseže še po daljšem plašču. Učinek je zagotovljen. Če vam je njen maksimalističen slog všeč, tudi vi brez slabe vesti poskušajte pomešati različne potiske in dodajte nepričakovane barvne kombinacije.

5. Preprosto, kul dekle

Tudi v svojih prostih dneh je Sarah Jessica Parker vedno videti prefinjeno in popolnoma modno, zahvaljujoč pomembnim in trendovskim dodatkom, kot so te cokle. Tudi vi poskusite svoj par, morda v barvi, ki se jo zlahka kombinira z vsem ostalim, na primer črna (ali rjava).

6. Zanimiv preobrat, ki ga lahko naredi le modni dodatek, kot je pas 

Včasih obleka potrebuje malo več, tisto piko na i, da zasije v vsej svoji luči. Garderoba Sarah Jessice Parker je polna čudovitih pasov, ki opravljajo dvojno nalogo, zožajo ohlapne obleke in dodajo tisti, včasih še kako potreben šik pridih.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To so najbolje prodajane luksuzne torbice ta hip in imajo jih te Slovenke

Preberite tudi: 10 modelov kavbojk, ki bodo spremenile vašo zimsko garderobo

Najbolj brano