Pariški šik Isabel Marant novembra v H&M!

H&M napoveduje jesensko sodelovanje s pariško oblikovalko Isabel Marant, ki v svojem preprostem slogu zelo vplivno in uspešno poustvarja pariško eleganco.

Pariški šik Isabel Marant novembra v H&M! - Foto: Promocijsko gradivo

S kombiniranjem urbanega odnosa, boemske elegance in kančka duha rokenrola ustvarja srž francoskega čara, so pri H&M zapisali v sporočilu za javnost. Isabel Marant bo za švedskega velikana dostopne mode ustvarila garderobo obveznih kosov, navdihnjenih z njenim značilnim slogom.

Kolekcija bo od 14. novembra 2013 na voljo v približno 250 prodajalnah po vsem svetu, v njej pa se bodo znašla oblačila in modni dodatki za ženske in najstnike. Isabel Marant bo ob tej priložnosti prvič oblikovala kolekcijo za moške.

Isabel Marant, ki je bila rojena v Parizu, kjer je tudi odraščala, je lastna oblačila po naročilu začela izdelovati že na fakulteti. Diplomantka slavnega Studia Berçot, si je pot v svet mode utrla s ponudbo nakita, nato je dodala pletenine, leta 1994 pa je uvedla po sebi imenovano kolekcijo.

Danes vodi mednarodno uspešno in vplivno modno hišo z verigo butikov po vsem svetu. Njen elegantni pariški slog, mešanica boemskosti in "možatega" krojenja je iz sezone v sezono bolj priljubljen.

Foto: Promocijsko gradivo

Najbolj brano