Obleka monaške princese Charlène je popolna elegantna obleka za vse poletne slovesnosti

Obesek, ki ga je nosila, je del kolekcije Ocean znamke Van Cleef & Arpels, poročnega darila Alberta II, ki ji ga je takrat poklonil zaradi Charlèneine ljubezni do morja.

Obleka monaške princese Charlène je popolna elegantna obleka za vse poletne slovesnosti - Foto: Profimedia

Monaška princesa Charlène je bila dolgo odsotna s prizorišč monaškega življenja, vendar se zdi, da je spet v odlični formi in želi vsem pokazati, da je v redu. Zadnjih nekaj tednov jo je mogoče videti nasmejano na družabnih dogodkih. Po udeležbi na veliki nagradi formule 1, tednu mode, Corpus Christi in 61. televizijskem festivalu v Monte Carlu se je mati Gabrielle in Jacquesa ponovno pojavila v osupljivi črni obleki v palači. Charlene je poleg svojega moža blestela v dolgi elegantni obleki. Ta obleka s srajčnim ovratnikom in osrednjimi volani po celotni dolžini združuje kodekse lahkotnih oblačil in kroj tunike: fluidni model, ki je primeren za vsako silhueto in elegantno priložnost. Dolga črna obleka nedvomno tudi poleti potrjuje, da je najbolj elegantna in šik izbira med vsemi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Preberite tudi: Monaška princesa Charlene očarala v čudoviti obleki, ki optično zoži silhueto

Monaška princesa Charlene na monaški plaži čudovita v maksi rdeči obleki

Dogodek v palači je bil za Charlène zelo pomemben; koktajl zabave na vrtovih so se udeležili nekateri gostje Maison Van Cleef & Arpels, draguljarskega podjetja, ki je imelo v zgodovini Charlène in princa Alberta pomembno vlogo. Na dogodku so bile predstavljene nove kreacije, ki so nastale v podporo fundaciji Princess Grace Foundation-USA. Obleka, ki jo je izbrala princesa, se je izkazala za popolno obleko, ki je poudarila njeno dragoceno ogrlico, in to ne kar tako, temveč nakit, ki ga je princ Albert II. naročil pri podjetju Van Cleef & Arpels ob poroki s Charlène. Ogrlica je bila del kompleta nakita Ocean, ki je vključeval tudi par uhanov in tiaro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grimaldi & Casiraghi (@grimaldicasiraghi)

In kakšno obleko izbrati ob tako dragocenem dragulju okoli vratu, če ne zelo gladko črno obleko? Rokavi, za katere je značilna 3/4 dolžina, so rahlo izbočeni in spominjajo na značilne silhuete iz osemdesetih let prejšnjega stoletja. Zelo dolg rob obleke ne razkriva čevljev monaške princese, vendar smo prepričani, da je izbira padla na čevelj z minimalno peto, črn ali v svetlejši srebrni različici.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Najboljši recept za vitaminski pripravek, s katerim si boste zagotovili gostoto in zdravje vaših las

Priporočamo tudi: 10 pravil za ličenje, ki jih morate poznati v svojih 40-ih: Bodite pozorni na formule in te 3 izdelke obvezno vključite v svojo toaletno torbico

Najbolj brano