Monaška princesa Charlene na monaški plaži čudovita v maksi rdeči obleki

Princesa, ki je navdušena nad vodnim svetom, je ta dogodek, na katerem se uči prve pomoči na morju, izbrala za svojo samostojno vrnitev. Poglejte, kakšno obleko je izbrala.

Monaška princesa Charlene na monaški plaži čudovita v maksi rdeči obleki - Foto: Profimedia

Princesa Charlene se je ob dnevu varnosti na vodi v družbi 40 otrok pojavila na monaški plaži v okviru svoje fundacije.

Žena princa Alberta je s fantovsko pričesko, škrlatno obleko in čudovitim nasmehom prišla pozdravit otroke, ki so se na plaži Larvotto udeležili delavnic reševanja življenj.

Zdravstvene skrbi so za njo.

Po dolgi odsotnosti zaradi zdravstvenih težav se je v začetku maja 2022 po treh letih odsotnosti vrnila na uradni družinski izlet. Temačno obdobje je zdaj za njo in počasi se vrača v središče pozornosti zaradi zadeve, ki ji je pri srcu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fondation Princesse Charlène (@fondationprincessecharlene)

Kraljevi par se zavzema za oceane

Princesa, ki je navdušena nad vodnim svetom, je ta dogodek, na katerem se uči prve pomoči na morju, izbrala za svojo samostojno vrnitev. Dan varnosti na vodi je ponudil tečaj prve pomoči mladim šolarjem, ki so spoznali tudi številne druge odlične olimpijske prvake z vsega sveta.

Še preden je postala princesa, je bila Charlene Monaška nekdanja olimpijska prvakinja v plavanju, medtem ko se njegova visokost monaški knez Albert II. zavzema za zaščito oceanov, zlasti prek Oceanografskega muzeja v Monaku. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Jennifer Lopez hčerko Emme na koncertu predstavlja kot nebinarno

Priporočamo tudi: Liposukcijska prehrana obljublja izgubo 10 kg v rekordnem času: Prinašamo jedilnik učinkovite diete, ki je priljubljena po svetu

Najbolj brano