Jennifer Lopez hčerko Emme na koncertu predstavlja kot nebinarno

Emme se je razkrila in mama J.Lo je nanjo zelo ponosna.

Jennifer Lopez hčerko Emme na koncertu predstavlja kot nebinarno - Foto: Profimedia

Emme in Maximilian, ki sta se Jennifer Lopez rodila 22. februarja 2008 v zakonu z Marcom Anthonyjem, sta že skoraj najstnika, vendar sta za Jennifer Lopez njena otroka še vedno "kokosova oreha". Sladek vzdevek, ki odlično simbolizira tesen odnos med pop zvezdnico in njunima otrokoma. Še en dokaz njune ljubezni se je zgodil 16. junija na odru dobrodelne prireditve Blue Diamond Charity Gala v Los Angelesu, ko je Jennifer Lopez poklicala Emme na oder, da bi z njo odpela več pesmi.

To ni prvič, da sta si Emme in JLo delili oder, pravzaprav se je to zgodilo že na Super Bowlu leta 2020. Tokrat pa je Jennifer Lopez ob napovedi prihoda Emme v središče pozornosti predstavila na prav poseben način: z uporabo zaimka "oni", torej s priznanjem nebinarne identitete. Tako je Jennifer Lopez sporočila svetu, da se je Emme razkrila in da je ponosna na njihovo novo spolno identiteto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Campeche Daily News (@campeche_dailynews)

Preberite še: Najstniška hčerka Jennifer Lopez Emme Muñiz tarča kritik zaradi svojega videza, saj ne stopa po stopinjah svoje mame

"Zadnjič smo skupaj peli na velikem stadionu, kot je ta, in vedno jih prosim, naj pojejo z mano, vendar nočejo," je popzvezdnica dejala o tem, da je na oder poklicala Emme, in dodala: "Zato je to zelo posebna priložnost, saj so zelo, zelo zaposleni, iskani in dragi. Ko pridejo, me stanejo veliko denarja, vendar se splača, ker so moj najljubši duetni partner vseh časov." Emme in JLo so skupaj nastopili pri več skladbah, med drugim pri A Thousand Years Christine Perri, Born in the USA Brucea Springsteena in Let's Get Loud Jennifer Lopez.

Emme so za to priložnost nosili srajco in bermudske hlače, superge in kapo s ščitnikom. V njihovih rokah je bil mavrično obarvan mikrofon, ki je visoko ponesel pravice LGBTQIA+. Nemogoče je, da ne bi opazili, kako zelo so zrasli, in da mama Jennifer Lopez ne bi bila nekoliko ganjena, saj je v objavi, posvečeni Emminemu in Maxovemu rojstnemu dnevu, zapisala: "Moja čudovita otroka sta danes najstnika!!! Ne morem verjeti, da je minilo že 13 let, odkar sem ju sredi snežnega meteža v naročju prinesla domov. Iz tega meteža sta se rodila dva popolna kokosova oreha, ki sta mi spremenila življenje in me naučila pravega pomena ljubezni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pozabite na maksi obleke, to poletje se vrača ženstven kroj oblek iz 60-ih, ki je videti odlično na vseh

Priporočamo tudi: Tako lepe poletne obleke Mojca Mavec ni nosila še nikoli

Najbolj brano