Najstniška hčerka Jennifer Lopez Emme Muñiz tarča kritik zaradi svojega videza, saj ne stopa po stopinjah svoje mame

Nadobudna modna oboževalka! Stil hčerke Jennifer Lopez Emme Muñiz se je iz ljubke deklice spremenil v razburljivo najstnico. Z mamo superzvezdnico ni presenetljivo, da najstnica že eksperimentira z modo.

Najstniška hčerka Jennifer Lopez Emme Muñiz tarča kritik zaradi svojega videza, saj ne stopa po stopinjah svoje mame - Foto: Profimedia

Emme Muñiz in njen brat dvojček Max sta bila na naslovnicah že pred svojim rojstvom. Oboževalci Jennifer Lopez in Marca Anthonyja so spremljali mejnike v njunem otroštvi in njuno vse večjo prisotnost na družbenih medijih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Poleg tega smo bili priča njuni umetniški plati, predvsem Emme, ki je po svoji mami podedovala posluh za petje in se ji pridružila na enem največjih odrov na svetu – Super Bowlu. Takrat 13-letnica še ni imel nenavadnega videza. Imela je srednje rjave lase, nosila prepoznavne znamke in obiskovala šolo kot vsak otrok. Kmalu je začela raziskovati trende iz 90. let, vključno s preppy lookom in svoje lase postrigla v valovit paž.

Skozi mesece je Emme začela bolj eksperimentirati z modo in očitno je bilo, da je imela več besed pri tem, kaj je želela obleči. V njeni omari so pristale prevelike majice, ki so pokazale bolj sproščeno in udobno vzdušje. Emme Muñiz je še naprej črpala navdih iz 90. let in prevzela trende iz tiste dobe, vključno z ohlapnimi oblačili.

Tedne pozneje je začela raziskovati grunge in eklektično estetiko ter prvič spremenila barvo las. Emme je pokazala krajšo pričesko z modrimi lasmi. V svojih najnovejših videzih je pokazala nov stil "granny šik", vključno s kvačkanimi puloverji in verižicami za očala.

Kljub temu, da je deklica stara komaj 13 let, je videti, da številnim uporabnikom za to ni mar in jo ne glede na to kritizirajo zaradi njenega novega videza in načina oblačenja.

"Mislim, da ta punca želi biti fant", "Zdaj je moderno, da se odločijo, da bodo fantje ali dekleta", "Vedno sem opazil nekaj čudnega pri tem dekletu," se berejo komentarji.

"Ne bi bilo čudno, če bi ta punca nekega dne objavila svojo novico, da je lezbijka, tako kot mnogi, ki so odrasli, kot je ona."

Čeprav se lahko mama in hčerka razlikujeta glede njunih mnenj o modi in lepoti, sta si v marsičem precej podobni. "Emme je podedovala ustvarjalni duh svoje mame J. Lo," pravi oseba, ki jima je blizu. "Rada piše glasbo, poje in pleše. Ob vikendih pogosto sedita za kuhinjsko mizo, skupaj pišeta besedila in snemata svoje plesne gibe."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

"[Emme] se ukvarja z eksperimentiranjem z različnimi barvami las in nenavadnimi tehnikami ličenja," je povedal vir o 13-letnici "Z mammo uživata v večerih, ko skupaj vadita tehnike ličenja."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To kopalke so v zadnjem tednu obnorele svet (nanje čaka kar 500 ljudi)

Priporočamo tudi: Maksi krila bodo priljubljena čez celo leto - tu je 10 idej, kako jih nositi

Najbolj brano