Monaška princesa Charlene očarala v čudoviti obleki, ki optično zoži silhueto

Charlene Monaška se je zares vrnila. Princesa že nekaj dni povečuje število svojih obveznosti.

Monaška princesa Charlene očarala v čudoviti obleki, ki optično zoži silhueto - Foto: Profimedia

Charlene se zadnje čase pojavlja vse pogosteje. Po potovanju v Oslo, kjer se je nežno poljubila s princem Albertom, se je monaška princesa vrnila v kneževino. Kmalu zatem je sama sprejela novo uradno zavezo. Odšla je na porodniški oddelek bolnišnice princese Grace.

Kraljeva palača je na svojem profilu na Instagramu objavila več fotografij tega samostojnega obiska. Charlene Monaška pozira z osebjem bolnišnice, pogovarja pa se tudi z mladimi starši in občuduje novorojenčke. Ta trenutek je bil za ženo princa Alberta vsekakor ganljiv. V tej porodnišnici je Charlene 10. decembra 2014 rodila dvojčka Jacquesa in Gabriello.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Izpolnjena princesa 

Ta obisk se je zgodil po zapletenem letu za ženo princa Alberta. Charlene je po okužbi ORL več mesecev preživela v Južni Afriki, daleč od moža in otrok. Novembra 2021 se je vrnila v palačo in končno odšla na specializirano kliniko v Švici, da bi si odpočila in opomogla od "globoke izčrpanosti". Od takrat je mati Jacquesa in Gabrielle postopoma začela ponovno opravljati svoje obveznosti in zdi se, da je zelo zadovoljna. 1. julija je praznovala koralno poroko z Albertom Monakovskim. Ob tej priložnosti je bila predstavljena čudovita fotografija para.

"Najbolj žalostna princesa" očarala na portretu ob 11. obletnici zakona s knezom Albertom

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kraljica je princu Harryju dovolila, da hčerko poimenuje po njej, saj ni mislila, da ji bo ime Lilibet, ampak...

Priporočamo tudi: 8 napak pri izbiri barve las, zaradi katerih ste lahko videti starejši

Najbolj brano