Nova kolekcija H&M v Ljubljano prinaša delček Pariza

Prejšnji teden je kotiček prestolnice gostil pravo pariško zabavo. V družbi številnih vplivnic je v magičnem prostoru zasijala zimsko-jesenska kolekcija H&M. 

Slika 1/1

Žiga Intihar / Promocijsko gradivo

Modni kosi iz nove kolekcije H&M vas bodo spremenili v Parižanke     

H&M kolekcija jesen/zima ponuja modne kose za vse ljubitelje klasičnega modnega videza. Ključni kosi v kolekciji so mini krila, plašči in škornji - od kavbojskih do tistih do kolen. Topli toni oranžne, rdeče in bordo rdeče barve se ujemajo s karo vzorci, osebnost pa v kolekciji dajejo bleščeči dodatki, torbe v slogu makro tote in debele, izrazite pletenine.

V čudovitem ambientu smo z mislimi odplavali v kultno francosko mesto.

»Najbolj me je prepričal kostim, ki sem ga nosila tudi na dogodku, saj je prava mešanica klasike in zapeljivosti. Upam, da kombinacija nikoli ne bo šla iz mode,« je svoj najljubši del nove kolekcije opisala glasbenica Gaja Prestor

Nad novo kolekcijo je navdušena tudi modna ikona in manekenka Naomi Campbell, ki je nastopila v promocijskem videu kolekcije v režiji Bardia Zeinali. Kratki film slavi Pariz, Naomi pa v njem igra pariško modno poznavalko. "Z veseljem sem sodelovala s H&M, saj je video in kolekcijo navdihnilo mesto, ki mi je zelo blizu. Odlična moda bi morala biti namenjena vsem, zato je izjemno, da kampanja to podpira," je povedala kultna manekenka, ki je po besedah povezovalke večera in modne poznavalke, Lorelle Flego, zaznamovala modno industrijo zadnjih tridesetih let.

“Brasserie Hennes je izmišljena modna lokacija, ki pooseblja pariško kulturo majhnih tavern in bistrojev, kjer posedajo parižani in tisti na lovu za pristno pariško izkušnjo. Kajti v Parizu za ogled modne piste ne potrebujemo rezervacije v prvi vrsti modne revije prestižnega oblikovalca, čarobnost Pariza resnično pride do izraza prav na ulicah tega večnega mesta,” je zaključila Valeria Četić, predstavnica H&M Slovenija.  

Beseda med Tjašo Kokalj Jerala, Piko Zrim in Aljo Perne je zagotovo tekla tudi o modi.

Kolekcija je že na voljo v izbranih poslovalnicah H&M v Sloveniji in na spletni strani hm.com

Fotografije: Žiga Intihar/promocijsko gradivo

Priporočamo tudi: Tjaša Železnik in Iva Krajnc Bagola navdušili v elegantnih opravah

Preberite še: Ta pričeska je ta hip najbolj zaželena v frizerskih salonih: Oblikuje se enostavno, kul učinek pa dosežemo že z enim detajlom

 

Najbolj brano