Tjaša Železnik in Iva Krajnc Bagola navdušili v elegantnih opravah

Priljubljeni igralki sta nedavno skupaj pozirali na rdeči preprogi.

Tjaša Železnik in Iva Krajnc Bagola navdušili v elegantnih opravah - Foto: Osebni Arhiv

Tjaša Železnik in Iva Krajnc Bagola sta se poleg številnih drugih znanih domačih obrazov nedavno mudili na POP Promenadi, tradicionalnem dogodku medijske hiše POP TV.

Obe igralki sta znani po svojem odličnem modnem slogu, zato ni presenečenje, da sta s svojima stajlingoma navdušili tudi tokrat. Tjaša je nosila daljšo šik roza obleko, ki jo je skombinirala z minimalističnim srebrnim nakitom, lase pa je imela spete v nizek čop. Iva pa je oblekla brezčasen črn kostim modernega kroja, ki ga je skombinirala z unikatno visoko figo. Obe sta obuli klasične črne salonarje in tako še nadgradili svoji modni izbiri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Železnik (@tjasanatalija)

Tako Iva kot Tjaša sta sicer članici igralskega ansambla MGL (Mestno gledališče ljubljansko) in močno se veselimo še vseh njunih nastopov na gledaliških deskah v sezoni 2022/2023. 

S Tjašo smo se v aktualni številki revije Elle, ki je že v prodaji, med drugim pogovarjali tudi o njenem stilu. Zaupala nam je, da jo že od nekdaj zanimajo oblačila in kombinacije ter da se najbolje počuti "v varnem zavetju klasike in minimalizma". Njen celoten odgovor si lahko poleg preostanka intervjuja preberete v novi reviji Elle.

Fotografija: IG

Priporočamo tudi: Iva Bagola navdušila v drznih kopalkah za konec poletja

Preberite še: Zaljubili smo se v naravne kodre Tjaše Železnik

Najbolj brano