Zaljubili smo se v naravne kodre Tjaše Železnik

Igralka je na svojem Instagramu objavila fotografijo z obale, kjer nas je najprej navdušila s svojo čudovito rdečo obleko, takoj zatem pa še s krasno naravno pričesko.

Lepota, 10. 9. 2022
Zaljubili smo se v naravne kodre Tjaše Železnik - Foto: Osebni Arhiv

Rahlo skodrani lasje Tjaše Železnik so namreč odličen primer t. i. 'beach waves' (kodrov s plaže), ki že nekaj let z razlogom domujejo na vrhovih lestvic najbolj priljubljenih lepotnih trendov. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Železnik (@tjasanatalija)

Najbolj učinkovit recept za te nežne kodre predstavlja seveda skok v morje, a ker to za večino dni v letu ni najbolj priročna rešitev, so frizerji z javnostjo že večkrat podelili nasvete, kako to pričesko poustvariti v zavetju lastnega doma.

Načinov, kako priti do nje je mnogo, med tistimi najbolj priljubljenimi in praktičnimi pa se še vedno ponuja prav oblikovanje las s kodralnikom.

Navodila: Najprej spletite dve klasični kiti in ju pritrdite z lasnimi gumicami. Z likalnikom na srednji temperaturi nato pritiskajte vzdolž las, da se ta odpira in zapira, in sicer v smeri od zgoraj navzdol. Na koncu lahko uporabite izdelek za teksturo las. Voilà!

Postopek je enostaven, ogledate pa si ga lahko tudi v spodnjem videu.

Fotografija: IG

Priporočamo še: Nova pričeska Penelope Cruz dokazuje, da so dolgi lasje jeseni 2022 ne bodo več v modi? Igralka še ni imela tako kratkih las

Preberite tudi: Retrogradni Merkur 9. septembra prinaša kaos in nesoglasja, a ne za vse: Ta 4 znamenja čaka ugoden preobrat

Najbolj brano