Nov videz Balenciaga Kim Kardashian ocenjujejo za najbolj bizarnega doslej: Resničnostna zvezda je znova v središču medijske pozornosti

Na zadnji modni reviji v Parizu se je Kim Kardashian pojavila zavita v lepilni trak Balenciaga.

Nov videz Balenciaga Kim Kardashian ocenjujejo za najbolj bizarnega doslej: Resničnostna zvezda je znova v središču medijske pozornosti - Foto: Profimedia

Od trenutka, ko je postala Demnina muza, se Kim Kardashian ni bala nositi nekaterih najpogumnejših kreacij znamke Balenciaga. Spomnite se le njenega vpadljivega videza iz Met Gale, ko je svoj črni kombinezon dopolnila z masko, ki je popolnoma zakrila njen obraz, ali naslednjega videza na prepoznaven način, le v drugih barvah. Svobodno lahko rečemo, da je Kim Kardashian v zadnjem letu postala sinonim za estetiko Balenciaga in je bila pred kratkim predstavljena kot obraz znamke, ko sta skupaj z Isabelle Huppert napovedali kampanjo za poletje 2022. Zato ne preseneča, da se je Kim pojavila na pariškem tednu mode, na reviji Balenciaga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by House of Streetwear (@houseofstreetwear)

Na zadnji modni reviji v Parizu se je Kim Kardashian pojavila zavita v lepilni trak Balenciaga. Je pa zaradi tega, kar je nosila, spet premaknila vse meje in pritegnila poglede obiskovalcev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Tudi glavna modna kritičarka The New York Timesa, ki je sedela nedaleč od Kardashianove, je komentirala, da se je ves čas slišal "zvok, značilen za selotejp", in da se boji, kaj se bo zgodilo, ko bo sedla. Na srečo na koncu ni bilo razloga za skrb.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Your Medya Magazin (@ym.magazin)

Mimogrede, voditelji Balenciage so iz modne revije naredili pravi spektakel - modeli so v kolekciji za jesen/zimo 2022/2023 korakali po zasneženi stezi, medtem ko je na njih pihal lažni sneg.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Svilena srajčna obleko bo to pomlad priljubljena kot še nikoli, napoveduje Mojca Mavec

Priporočamo tudi: Nova pričeska Sharon Stone je popolna za vse ženske nad 60 let

Najbolj brano