Nicole Kidman se je poslovila od svojih kodrov: Z novo, kratko fantovsko pričesko je skoraj neprepoznavna

23. 4. 2022
Nicole Kidman se je poslovila od svojih kodrov: Z novo, kratko fantovsko pričesko je skoraj neprepoznavna (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka je na svojem Instagram profilu delila neobjavljeno fotografijo s popolnoma spremenjeno pričesko.

Nicole Kidman vedno znova preseneča. 54-letna igralka je razburkala splet, ko je razkrila prej neobjavljeno fotografijo. Na fotografiji ima igralka zelo kratke lase in rdečkasto barvo. Pričeska, ki je zemenjala njene dolge svetle kodre, ki smo jih videli na podelitvi nagrad SAG in oskarjev pred mesecem dni. Seveda so oboževalci lahko prepričani, da je to le lasulja za potrebe nove serije z naslovom Roar. 

Nova pričeska za dober namen

Po tem, ko je igralka prepričala vse v serijah Big Little Lies in 10 Perfect Strangers, bo prevzela novo vlogo v seriji Roar. Ta temačno humorna predstava bo osvetlila, kaj pomeni biti ženska v današnji družbi. V epizodah, ki so razpete med realizmom in grozljivko, bodo prikazane običajne ženske v situacijah brez primere.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman)

To ni prvič, da je Nicole Kidman zaradi vloge zamenjala pričesko. Na svojem profilu na Instagramu redno deli fotografije z novimi pričeskami. Januarja lani je povzročila razburjenje z rdečkasto barvo las za vlogo v filmu Being The Ricardos. Za to vlogo je bila nominirana za oskarja. Nekaj je gotovo: Nicole Kidman si lahko nadene vse lasulje na svetu, a bo še vedno sijoča kot vedno. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To boho pričesko bomo letošnjo pomlad in poletje videli povsod in želeli jo boste tudi vi

Priporočamo tudi: S čokolado do boljše prebave in izgube teže: Ta čokolada je polna probiotikov, ki negujejo črevesno floro

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk