To boho pričesko bomo letošnjo pomlad in poletje videli povsod in želeli jo boste tudi vi

Boho kite so že pred poletjem prevzele prevlado.

To boho pričesko bomo letošnjo pomlad in poletje videli povsod in želeli jo boste tudi vi - Foto: Profimedia

Boho kitke so se pojavile skupaj s pomladjo. To, kar se je začelo kot skromen pristop Hailey Bieber k pričeskam na rdeči preprogi (na podelitvi Oskarjev 2022 je pokazala ohlapno, nizko spuščeno kito), se je hitro razmahnilo in številne vplivne ženske se zdaj vračajo k tej preprosti klasiki ter pri tem skromno kito dvigujejo v nove elegantne višave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Hailey Bieber sta se v klubu boho kitk pridružili Rosie Huntington-Whiteley in Anya Taylor-Joy, ki sta se med sprehodom po mestu predstavili s preprostimi kitkami. Huntington-Whiteleyjeva, ki je blestela v rdeči barvi, je na predstavitvi svojih novih šmink Rose Inc Satin Lipstic v Londonu lase podobno kot Hailey Bieber nosila v mehki, sijoči kitki, ki ji je uokvirjala obraz.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Inc (@roseinc)

Anya Taylor-Joy pa je svoje ledeno blond lase ob odhodu iz londonskega hotela spletla v tesnejšo kito. Skupni imenovalec vseh treh stilov je bila prečka po sredini, lepota kite pa je, da jo lahko spreminjate glede na priložnost in obleko.

Kite niso le praktičen način, da lase med vsakodnevnim delom umaknete z obraza, ampak so tudi odličen videz, če jih kombinirate z bolj formalnim oblačilom. Zdaj je še posebej pomembno ustvariti boemski zaključek, ki ga dosežemo z majhnimi podrobnostmi - od tega, da nekaj pramenov pade okoli obraza, do tega, da lase spnemo ohlapno.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako negovati lase, ki prekomerno izpadajo? S pravilno nego dosežete daljše lase tudi do nekaj centimetrov

Priporočamo tudi: Pomladni slog Parižank temelji na teh 5 oblačilih, ki jih morate imeti za brezčasni videz

Najbolj brano