Nicole Kidman, Melanie Griffith in 5 drugih zvezdnic, ki obžalujejo svoje lepotne operacije

Eno je priznati, da ste imeli plastično operacijo. Drugo je, da to obžalovati.

Lepota, 17. 4. 2022
Nicole Kidman, Melanie Griffith in 5 drugih zvezdnic, ki obžalujejo svoje lepotne operacije - Foto: Profimedia

"Nekega dne sem pomislila: "O, m***, res sem videti čudno s temi injekcijami in vsem, kar počnem z obrazom," in zdaj tega ne bi več počela," je dejala Courteney Cox. "V nekem obdobju sem si mislila, da moram nehati. To je popolnoma noro."

Injekcije, liftingi obraza, prsni vsadki, rinoplastika ... nešteto zvezdnikov je šlo skozi strokovne roke plastičnega kirurga. Ste podlegli skušnjavi, da bi dosegli popolnost? Včasih na bolje, pogosto na slabše. Če nekaterim ne škoduje, drugim predstavlja pravo nočno moro. In obžalovanje, ki je s tem povezano.

Plastične operacije: ko zvezdniki obžalujejo...

Na primer Melanie Griffith, ki je poskusila že skoraj vse. Do te mere, da je postala odvisna od skalpela, ne da bi se tega zares zavedala. Sprožilec? Vse se je začelo, ko je slišala nekaj opazk o sebi, "prizadelo me je...", je priznala. Obiskala je zdravnika, ki je poskušal odpraviti škodo, in danes je vesela, da je videti "malo bolj normalno".

Ali ste vedeli, da je bila prav operacija nosu tista, ki je zvezdnici Dirty Dancing Jennifer Grey verjetno stala velike kariere? "Na operacijo sem šla kot slavna oseba, iz nje pa sem prišla anonimna. Bilo je, kot da bi bila v programu za zaščito prič ali da bi bila nevidna ..." Majhen kompleks, velik odziv.

Mickey Rourke je šel pod nož, da bi si popravil boksarsko poškodovan obraz. Na žalost "sem šel k napačnemu človeku...", je priznal. Linda Evangelista je drago plačala operacijo: "Zaradi nje sem bila trajno deformirana, tudi po dveh bolečih neuspešnih korekcijskih operacijah sem ostala, kot so jo opisali mediji, 'neprepoznavna'. Ta operacija ni uničila le mojega preživetja, ampak me je tudi spravila v krog globoke depresije, neskončne žalosti in sovraštva do samega sebe. Postala sem samotarka."

Kozmetična kirurgija: Da ali ne?

Tudi Jamie Lee Curtis obžaluje, ker je zaradi posegov, ki jih je opravila, začela uporabljati zdravila proti bolečinam: "Poskusila sem s plastično kirurgijo in ni delovalo. Sovražila sem jo. Zaradi tega sem se počutila še slabše. Zaradi tega sem bila zasvojena z vicodinom,". Že približno 20 let je trezna, zdaj pa obsoja "obsedenost s filtri in vse, kar počnemo, da bi prilagodili svoj videz, zaradi česar so ogrožene cele generacije lepote".

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kaj obleči med nosečnostjo: zagotovite si šik in eleganten videz brez nosečniških oblačil

Priporočamo tudi: Trendi superg: To je 5 največjih športnih copat za leto 2022. Že imate enega od teh favoritov?

Najbolj brano