Trendi superg: To je 5 največjih športnih copat za leto 2022. Že imate enega od teh favoritov?

14. 4. 2022
Trendi superg: To je 5 največjih športnih copat za leto 2022. Že imate enega od teh favoritov? (foto: Instagram)
Instagram

Pomlad pomeni nove obsedenosti s supergami! Za leto 2022 stavimo na retro videz, platforme in se bolj kot kdaj koli prej osredotočamo na tehnično dovršenost in udobje.

Kateri so trendi za športne copate v tem letu? Da bi jih razvozlala, je platforma Stylight analizirala nakupno vedenje 160 milijonov kupcev na leto na svojih mednarodnih platformah. Tukaj je 5 modnih želja in izbor, s katerim jih boste uresničili.

Tukaj je 5 trendov za športne copate, ki jih je treba sprejeti v letu 2022

Retro superge

Februarja 2022 se je število klikov za blagovno znamko New Balance na Stylightu v primerjavi z enakim obdobjem prejšnjega leta povečalo za 94 %, zato so superge v slogu 90. let spet v središču pozornosti. Najboljši par? 550  New Balance.

New Balance, cena: 79,95 evrov

New Balance, cena: 119,95 evrov

Superge s platformo 

Kaj pravite na malo višine in malo udobja? Na podlagi trenda Y2K se je zanimanje za superge s platformo ponovno povečalo, saj se je število iskanj v Googlu povečalo za 72 %.

Stella McCartney, cena: 450 evrov

Isabel Marant, cena: 490 evrov

Trajnostne superge

Ker modni svet vse bolj poudarja odgovorno proizvodnjo, postaja trajnost prednostna naloga odvisnikov od superg. Pri blagovni znamki Veja se je število klikov na Stylight povečalo za +31 %.

Veja, cena: 100 evrov

Veja, cena: 100 evrov

Pastelne superge

Za pomlad-poletje 2022 je bilo napovedano, da bodo pastelne barve kmalu na vrhu naših modnih želja. Pri tem niso izjema niti športni copati, saj se je število klikov na Stylight za izraz "športni copati pastelnih barv" povečalo za 23 %.

Gucci, cena: 880 evrov

Zara, cena: 35, 95 evrov

Praktične šprtne superge

Zunaj športa so športni copati, namenjene izboljšanju športnih dosežkov in hkrati udobju, počasi pridobile modni ugled, saj se je število iskanj na Googlu povečalo za 33 %.

SALOMON, cena: 179 evrov

SALOMON, cena: 165 evrov

Fotografije: Instagram/@tamara

Preberite še: Izgubite težo med menopavzo: To je napitek za hujšanje, ki ga pijete vsako jutro, da izgubite maščobo po 50. letu

Priporočamo tudi: Prehranska dopolnila in vitamini, ki jih morate jemati v vsakem življenjskem obdobju

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik