Sarah Jessica Parker je napovedala "it" torbico letošnjega leta - poglejte, zakaj je tako posebna

Tako Carrie Bradshaw kot modne blogerke in zvezdnice obožujejo to torbico znamke Balenciaga. Poglejte, zakaj je tako posebna.

Sarah Jessica Parker je napovedala "it" torbico letošnjega leta - poglejte, zakaj je tako posebna - Foto: Profimedia

And just like that, nova sezona serije je postregla s številnimi udarnimi stajlingi, zaradi izbrane torbice pa med njimi še posebej iztopa videz Carrie Bradshaw. Navdihujoča modna novinarka je izbrala torbico Hourglass znamke Balenciaga - pogleg Carrie, to drzno "it" torbico obožuje ves modni svet.

Preberite tudi: Jennifer Lopez čudovita z novo različico frufruja v stilu 70-ih

Carrie Bradshaw pa je v svojem slogu tudi pri izbiri te torbice šla iz modnih okvirjev. Izbrala je Hourglass torbico, ki jo je Balenciaga prenovila v sodelovanju z znamko Gucci. Celotna kolekcija se je poigravala z mešanjem logotipov in ikoničnih kosov obeh znamk, s tem pa prikazala prodor visoke mode v pop kulturo in ulično modo.

Kreativna direktorja Alessandro Michele in Demna Gvasalia sta si izposodila dizajne konkurenčne modne hiše in jih komercialno nadgradila s svojo estetiko. Nedvomno je ravno ta torbica zaradi bizarnega mešanja že poznane torbice in monograma eden najbolj opaznih kosov v novi sezoni serije Seks v mestu.

Preberite tudi: Ne boste verjeli, da lahko ta Ikein izdelek v resnici uporabljate na 8 načinov (zagotovo ga že imate doma)

Kreativni direktor Demna Gvasalia je tudi s to torbico mojstrsko nadgradil zapuščino znamke in jo uvrstil med najbolj zaželene modne dodatke preteklega leta. Hourglass je ustvaril po navdihu telovnikov iz 50.-ih let, ki jih je oblikoval ustanovitelj znamke, Cristobal Balenciaga. Zaznamujejo jo ostre linije in šivi, nepričakovana oblika in stroga, z arhitekturo navdihnjena struktura.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ashley Olsen nosila nepričakovan trend superg tega leta. In niso bele!

Priporočamo tudi: Rihanna z bizarnim stajlingom zavrača modna pravila - ji je uspela kombinacija petk in trenirke?

Najbolj brano