Jennifer Lopez čudovita z novo različico frufruja v stilu 70-ih

Če vam je všeč ideja o frufruju, a dvomite o tem, ali bi vam pristajal, ali se bojite vzdrževanja in oblikovanja, je ta frufru odlična izbira.

Jennifer Lopez čudovita z novo različico frufruja v stilu 70-ih - Foto: Instagram

Dobro je dokumentirano, da je Jennifer Lopez velika oboževalka trenda frufruja iz 70-ih oz. "curtain bangs". Medtem ko je skozi leta eksperimentirala z različnimi pristopi k slogu, se zdi, da se pevka in igralka vedno znova vrača k podobnemu videzu: frufruju, ki uokvirja obraz, skupaj s svojo značilno medeno blond barvo las. Ta teden se je njen značilen frufru zmagovito vrnil in še dodatno utrdil njen značilni slog.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sephora México (@sephoramx)

J.Lo je le ena izmed mnogih zvezdnic s tem slogom frufruja v zadnjem času. Zvezde, kot sta Jennifer Lopez in Dakota Johnson, so ga spremenile v svoj značilni videz, druge, kot sta Billie Eilish in Halle Berry, pa so šele preizkusile ta trendovski slog. Zlahka je razumeti, zakaj se toliko ljudi odloča za "curtain bangs"; ne samo, da je videz popolnoma brezčasen, ampak je univerzalno laskav in lahko deluje na različnih dolžinah in teksturah las. To je tudi odličen način, da preizkusite frufru brez popolne predanosti tradicionalnemu frufruju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Kratek video, objavljen na Instagramu, prikazuje zvezdnico, ki sedi na rdečem kavču in je obdana z blazinami, njeni dolgi prameni las padajo čez njena ramenajo, frufru pa uokvirjajo obraz. Pevka je na lastnem Instagramu delila tudi selfie videoposnetek, ki je gledalcem omogočil pobližji vpogled na njeno pričesko.

Fotografije: Instagram/@jlo

Preberite še: 7 največjih trendov torbic, ki jih bomo letos videli povsod

Priporočamo tudi: 8 najlepših zimskih plaščev Diane Keaton, ki so popolni za elegantne ženske nad 60 let

Najbolj brano