Ne boste verjeli, da lahko ta Ikein izdelek v resnici uporabljate na 8 načinov (zagotovo ga že imate doma)

Zaradi svoje priročnosti ga lahko postavite kamorkoli želite – tudi v majhne prostore.

Dekor, 13. 1. 2022
Ne boste verjeli, da lahko ta Ikein izdelek v resnici uporabljate na 8 načinov (zagotovo ga že imate doma) - Foto: Profimedia

Ikein kultni RÅSKOG voziček ni priljubljen le med kupci, temveč tudi mojstri oblikovanja notranjih prostorov. Ponaša se z elegantnim videzom in pravšnjo velikostjo, zaradi katere ga je mogoče uporabljati tudi v majhnih prostorih, predvsem pa je priročen za različne namene:

1. Šivilski kotiček

Že sam po sebi ponuja voziček toliko različnih razdelkov, da se lahko prelevi v odličnega organizatorja šiviljskih pripomočkov. Vzemite nekaj majhnih košaric in v njih shranite potrebščine, če pa želite še več prostora za shranjevanje, ga lahko opremite tudi s kaveljčki in manjšimi obešalniki.

2. Vrt na štirih kolesih

Ker so police vozička dovolj globoke, lahko vanj položite lončnice, vaze in celo zemljo. Zapeljeta ga lahko v neposredno bližino sončne svetlobe in najdete mesto, ki bo pisano na liste vaših rastlin.

3. Omarica za čistila

Če ste utrujeni od nošenja čistil po stanovanju med vsakim generalnim čiščenjem, lahko zalogo njih shranjujete tudi na vozičku in ga med pospravljanjem peljete s seboj. Ž

4. Prenosna shramba

V kolikor nimate na voljo dovolj obsežne shrambe, lahko stvari preprosto položite v predale vozička. Nadgradite ga lahko tudi s kuhinjskimi pripomočki, po katerih pogosto posegate.

5. Pisarniški pripomoček

Zaradi svoje majhne velikosti je voziček pravšnji, da ga spravite kar pod pisalno mizo. Če premišljeno kombinirate barvne tone pohištvenih elementov, se bo celo zdelo, da je bil voziček zasnovan kot del vaše mize.

6. Atelje na poti

Ne glede na to, ali ste profesionalni ali zgolj ljubiteljski umetniki, potrebujete prostor za shranjevanje ustvarjalnih pripomočkov. Z nekaj premišljeno nameščenimi elementi lahko voziček postane odličen prenosni atelje.

7. Mobilna čajanka

Srkati skodelico čaja je ritual, ki ga lahko voziček naredi še slajšega. Obložite ga s pripomočki, ki jih preprosto morate imeti – medom, skodelicami, priborom in različnimi vrstami čaja. Nadgradite ga lahko še s posodami za piškote.

8. Kozmetični kotiček

Voziček lahko postane pika na i tudi kopalniškim prostorom. Vanj preprosto zložite brisače in toaletne potrebščine.

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Zadnje čase slabo spite? Rešitev je v blazini in mi točno vemo, katero bi morali imeti

Priporočamo tudi: Imate majhno stanovanje? Uporabite teh 8 enostavnih trikov in postalo bo noro šik (tako to počnejo strokovnjaki)

Najbolj brano