Na kratko: Raquel, Ronson, Beckham, Rodarte, Balenciaga

Kratke novice iz sveta mode.

Na kratko: Raquel, Ronson, Beckham, Rodarte, Balenciaga - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Raquel Zimmermann za Jean Paul Gaultier

Manekenka Raquel Zimmermann se je preizkusila v novi vlogi. Za jesensko reklamno kampanjo modne hiše Jean Paul Gaultier se je prelevila v moškega. Raquel postane Vikor Viktorija, odigra tako moško kot žensko vlogo na črno-belih fotografijah, pod katere se je podpisal dvojec Inez & Vinoodh.

Ronsona ustvarjata teniske

Brat in sestra Ronson sta zajadrala v modne vode. Samantha je dobila lastne superge pri podjetju Supra. Sicer so zgolj predelava že uveljavljenega tipa Indy, v črni barvi in zlatimi dodatki. Medtem pa je DJ Mark objavil sodelovanje z italijansko znamko Gucci. Čevlji bodo del omejene kolekcije obutve, katero bodo prodajali v trgovini Gucci Icon-Temporary od oktobra dalje. Na voljo v Parizu, Tokiu, New Yorku, Berlinu in Londonu.

Nova reklama z Vicky Beckham

Če smo bili najprej priča prvi reklamni kampanji, kateri je sledila vroča moška in nato še fotografije para skupaj, zakonca Beckham ne nehata presenečati. Tokratne slike Victorie, ustvarjene za spodnje perilo Emporio Armani, je posnel njen mož David. Stil je enak kot pri prejšnji, a tokrat Vicky pleza po lestvi. Upajmo, da nas kmalu presenetijo še s kakšno seksi fotografijo postavnega nogometaša.

Rodarte za Target

Modna znamka Rodarte, znana po svojih dih jemajočih dodatkih, drznem stajlingu in zvestih zvezdniških klientih, bo ustvarila kolekcijo za trgovsko verigo Target. Sestri Kate in Laura Mulleavy bosta za omenjeno trgovino skreirali 55 kosov oblačil in dodatkov. Rodarte za Target pa bo najboljše božično darilo za modne navdušence, saj prihaja kolekcija na police nekaj dni pred božičem, natančneje 20. decembra. Cene se bodo gibale od 10 dolarjev za dokolenke do 80 dolarjev za jakno z leopardjim vzorcem.

Balenciaga ponovno z Jennifer

Balenciaga je ponovno izbrala igralko Jennifer Connelly za predstavnico jesenske kolekcije. Kampanjo je posnel fotograf Steven Meisel, ki je prikazal posebno perspektivo in okvirjanje slike, kar popolnoma predstavi zanamkino bistvo.

Najbolj brano