Foto: Miranda, Jessica in Solange na reviji H&M

H&M Studio, novo ime za H&M-ovo sezonsko kolekcijo ključnih kosov oblačil, je med pariškim tednom mode priredil modno revijo za jesen 2014.

Miranda Kerr, Jessica Alba in Solange

Miranda Kerr, Jessica Alba in Solange

Jessica Alba (foto: Promocijsko gradivo)

Jessica Alba

Miranda Kerr (foto: Promocijsko gradivo)

Miranda Kerr

Jessica Alba in Solange

Jessica Alba in Solange

Anna dello Russo

Anna dello Russo

Leigh Lezark

Leigh Lezark

Miranda Kerr, Jourdan Dunn in Jessica Alba (foto: Promocijsko gradivo)

Miranda Kerr, Jourdan Dunn in Jessica Alba

Prireditev je potekala v veličastni Grand Palais pred 600 gosti, med katerimi so bile tudi lepotice in modne ikone Miranda Kerr, Jessica Alba in Solange Knowles.

Modeli, kot so Andreea Diaconu, Joan Smalls, Izabel Goulart in Saskia de Brauw, so predstavili sezonski videz: brezbrižnost 21. stoletja, v katerem se ženstveni slogi mešajo z moškimi.

Kolekcija bo od 4. septembra 2014 na voljo v približno 250 prodajalnah H&M po vsem svetu.

Prevladujoče vzdušje kolekcij je kombinacija ženstvenosti in moškosti z oprijetimi oblekami in drapiranimi zgornjimi deli, ki se nosijo pod moškimi suknjiči ter motorističnimi in letalskimi jaknami. Med tkaninami najdemo svileni krep, svileni saten, gladek kašmir in žamet. Plašč iz umetnega usnja dodaja teksturo z detajli v obliki bleščic in vezenin s kamenčki.

Za modno revijo se je zgodovinski Grand Palais preobrazil v mestno urbano pokrajino z grafičnimi arhitekturnimi linijami in oglasnimi panoji po vsem prostoru. Na začetku prostora je bil oder, kjer je prihajajoča francoska zvezdnica HollySiz med modno revijo nastopala v živo.

Medtem je lahko občinstvo po vsem svetu na spletni strani hm.com spremljalo dogodek skupaj s francosko televizijsko modno izvedenko, Mademoiselle Agnès. Pred neposrednim prenosom modne revije je v živo klepetala z zvezdniki in pomembnimi gosti, kamere pa so ji sledile tudi v zakulisje.

Foto: Promocijsko gradivo, Profimedia

Najbolj brano