Meghan Markle nasmejana v udobnem, a elegantnem stajlingu

To je prvi vpogled v Meghanino prihodnost.

Meghan Markle nasmejana v udobnem, a elegantnem stajlingu - Foto: Profimedia

Meghan Markle je stopila nazaj v središče pozornosti le šest dni po tem, ko sta skupaj s princem Harryjem napovedala, da opuščata vse kraljeve dolžnosti. Vojvodinja Susseška je presenetila z obiskom ženskega centra v Vancouvru. Ženski center Downtown Eastside je delil fotografijo Meghan v kremnem puloverju, črnih kavbojkah in rjavimi škornji.

"Poglejte, s kom smo danes pili čaj! Vojvodinja Susseška Meghan Markle nas je danes obiskala, da bi razpravljala o vprašanjih, ki zadevajo ženske v skupnosti," je center zapisal na svojem Facebook profilu. Meghan je med skupino žensk kar sijala.

Takoj po obisku se je na letalo za odhod v Vancouver z letališča Victoria Harbor. Isti videz je nosila z zeleno jakno Barbour. To je prvi pogled na vrsto dela, ki ga bo Meghan opravila sama, ne da bi Palača vnaprej napovedala tovrstne dogodke.

Meghan je bila v Kanadi zadnjih nekaj dni s sinom Archiejem, medtem ko je Harry ostal v Veliki Britaniji.

Harry se je v ponedeljek srečal s kraljico, princem Charlesom in princem Williamom, da bi razpravljali o njegovi in Meghanini prihodnosti. Kraljica je ob koncu tega srečanja objavila izjavo, v kateri je potrdila, da Harry in Meghan ne bosta več polno zaposlena člana kraljeve družine.

Fotografije: Profimedia 

Preberite še: Pozor, vračajo se hlače z nizkim pasom! Ste pripravljeni?

Priporočamo tudi: Pozabite na šal, to sezono nas bo grel ta modni kos

Najbolj brano