Meghan Markle je po novici, da s Harryjem opuščata vse kraljeve dolžnosti, nosila ta outfit

Par se je pred kratkim vrnil iz Kanade.

Meghan Markle je po novici, da s Harryjem opuščata vse kraljeve dolžnosti, nosila ta outfit - Foto: profimedia

V sredo je par na svojem Instagram profilu sporočil, da se umikata kot vidnejša člana britanske kraljeve družine. Pojasnila sta tudi, kakšen je njun načrt za prihodnost.

"Nameravava se posloviti kot 'senior' člana kraljeve družine in začeti delati v smeri, da postaneva finančno neodvisna," sta zapisala in dodala: "Z vašo spodbudo, zlasti v zadnjih nekaj letih, se počutiva pripravljena narediti to prilagoditev. Zdaj želiva uravnotežiti najin čas v Združenem kraljestvu in Severni Ameriki. To geografsko ravnotežje nama bo omogočilo vzgajati sina s spoštovanjem do kraljeve tradicije, v katero je bil rojen, hkrati pa bo naši družini omogočilo osredotočanje na naslednje poglavje, vključno z začetkom naše nove dobrodelne entitete".

Meghan Markle in princ Harry sta novico sporočila po šesttedenskem oddihu, ki sta ga v Ameriki preživela z Meghanino mamo Dorio.  

Zdaj, ko sta se uradno nazaj v Angliji, sta se vrnila tudi k delu.

Vojvoda in vojvodinja Suseška sta pred nekaj dnevi prispela v londonsko kanadsko hišo, potem ko sta božič preživela na otoku Vancouver. Meghan je nosila kamelji plašč znamke Reiss, rjav puli in rjavo svileno krilo.

Prišla sta neposredno z zasebnega obiska ljudske kuhinje Hubb. Po poročanju kraljevih novinarjev je Meghan želela "preveriti" tamkajšnje ženske, s katerimi je ustvarila kuharsko knjigo Skupaj, da bi videla, kako jim gre.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Rožnata je top barva ličenja leta 2020

Priporočamo tudi: Jumpsuit bomo letos nosili kot Melania Trump

Najbolj brano