Pozor, vračajo se hlače z nizkim pasom! Ste pripravljeni?

Prepričajte se sami.

Pozor, vračajo se hlače z nizkim pasom! Ste pripravljeni? - Foto: Profimedia

O trendih pogosto razmišljamo kot označevalcih kronoloških obdobij. Go-Go škornji so zaznamovali 60-a; hlače na zvonec so prevladovale 70-ih; podložena ramena so bila priljubljena silhueta 80-ih.

Medtem ko bi ta pristop k označevanju in katalogiziranju modnih trenutkov lahko pomagal obarvati čar desetletja, zadnjih nekaj let kaže, da se ti trendi ne zadržujejo več le v preteklosti.

Rag&Bone

Letos so hlače z nizkim pasom eden večjih trendov, na katere morate biti pozorni.

Morda se vam zdi, da ste z njim za vedno opravili, toda obstajajo načini, kako se lotiti tega mogočnega videza. Danes si v zvezi z njim pogosto predstavljamo Lindsay Lohan in Paris Hilton v kavbojkah z dolgimi zadrgami in golimi boki.

Kljub temu pa nizek pas ni vedno deloval tako, da bolj kot karkoli drugega spominja na modno nezgodo. Samo pomislite na najboljši slog 90-ih let. Ikone, kot so Gwyneth Paltrow, Naomi Campbell in Kate Moss, so eksperimentirale z nizkimi pasovi svilnatih kril znamke Calvin Klein in sproščenimi kavbojkami znamke Levis.

Balmain

Naj vas ta trend ne prestraši.

Marc Jacobs

To ne pomeni, da bodo vaše priljubljene kavbojke z visokim pasom nenosljive, in to zagotovo ne pomeni, da se morate vrniti na estetiko izpred 20 let.

Tibi

Namesto tega si zamislite, kako se lahko ta silhueta prilagodi vaši obstoječi garderobi. Poiščite navdih na modnih pistah za pomlad in poletje 2020 in vaših najljubših zvezdnicah, ki trenutno podpirajo ta trend.

R13

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Pozabite na šal, to sezono nas bo grel ta modni kos

Priporočamo tudi: Kate Middleton je pravkar nosila to obleko iz Zare

Najbolj brano