Sedaj je uradno! To je prva filmska vloga Meghan Markle po poroki s princem Harryjem

V posnetku si poglejte, kako ji je pri tem pomagal princ Harry.

Sedaj je uradno! To je prva filmska vloga Meghan Markle po poroki s princem Harryjem - Foto: Profimedia

Disney+ je uradno naznanil, da je Meghan Markle vrača k svojim koreninam v Hollywoodu. Vojvodinja bo bo v filmu Elephants pripovedovala zgodbo slonje družine in njihove poti čez Afriko, dolge več kot 1,000 kilometrov.

Film bo na voljo za ogled 3. aprila. 

Ali veste, kako je Meghan dobila to vlogo?

Vojvodinja se je strinjala, da bo posodila svoj glas za nedoločen prihodnji projekt Disney v zameno za donacijo dobrodelni organizaciji Sloni brez meja. Čeprav to ne odgovarja na vprašanje, ki ga imajo mnogi o odhajajočem paru - kako bosta v prihodnje vplačevala račune? - namiguje, kje so lahko njune možnosti.

Ameriški mediji so prebrskali svoje arhive in našli posnetek z londonske premiere The Lion King. Sprva so bile Meghanine oči usmerjene v pogovor z Beyoncé  in Jay-Z-jem, v bližini pa se je princ Harry pogovarjal s Disneyjevim šizvršnim direktorjem Bobom Igerjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Harry ga je vprašal, če ve, da Meghan posoja svoj glas risanim junakom. Odgovor Disneyjevega direktorja je nato navdihnil Harryja, da nadaljuje: "Resnično jo zanima." Na to je Bob Iger odgovoril: "Seveda. Radi bi poskusili.".

Mogoče pa bo Meghan v prihodnosti spet stopila v igralski studio. Kakorkoli že, veselimo se novega Disneyjevega filma, v katerem bomo lahko slišali glas vojvodinje Susseške.

Fotografije: Profimedia, Instagram

Preberite še: Zendaya nas je očarala v drzni obleki

Priporočamo tudi: Kaia Gerber v letu 2020 prisega na ta klasična sončna očala

Najbolj brano