Meghan Markle je v New Yorku nosila popoln kamelji plašč, v katerega se boste v hipu zaljubili

Vojvodinja in vojvoda Suseška sta se sestala z županom Billom de Blasiom in njegovo družino, s čimer sta zaznamovali svoj prvi večji javni nastop skupaj, odkar sta se lani preselila v ZDA. 

Meghan Markle je v New Yorku nosila popoln kamelji plašč, v katerega se boste v hipu zaljubili - Foto: Profimedia

Princ Harry in vojvodinja Meghan sta prispela v New York City. Vojvoda in vojvodinja Suseška sta svoj prvi večji osebni javni nastop, odkar sta se v začetku leta 2020 preselila v ZDA, zaznamovala z obiskom opazovalnice One World na Manhattnu, kjer sta se srečala z županom Billom de Blasiom; njegovo ženo, prvo damo Chirlane McCray, in njunim sinom Dantejem de Blasiom. Srečanja se je udeležila tudi guvernerka zvezne države New York Kathy Hochul.

Potovanje para označuje njun prvi skupni obisk mesta; težko pričakovani obisk je bil tudi prvi vojvodinčin po rojstvu hčerke Lilibet Diane Mountbatten-Windsor junija letos.

Par je v New York prišel v prefinjeni jesenski obleki, Meghan se je odločila za črne hlače, ujemajoč se puli, elegantni volneni plašč znamke Emporio Armani in črne salonarje. Lasje je imela gladko počesane v nizko figo.

Po obisku z županom Billom de Blasiom in guvernerko Kathy Hochul na Observatoriju One World sta obiskala Lindo Thomas-Greenfield, ameriško veleposlanico v Združenih narodih, na zasebni obisk v njenem stanovanju. Srečanje kraljevega para s Thomasom-Greenfieldom je del njunega potovanja kot uradni sopredsednik Global Citizen Live, dogodka zbiranja sredstev za cepiva, ki bo to soboto potekal v Central Parku. Po besedah ​​Thomasa-Greenfielda je trojica razpravljala o vplivu pandemije COVID-19, rasni pravičnosti in pomenu duševnega zdravja.

Na obisku je Meghan svoj volneni plašč Emporio Armani zamenjala z enim od svojih najljubših plaščev: volneni plašč v kamelji barvi. Meghan je videz združila s pletenim črnim pulijem znamke The Row in ujemajočim se krilom, dodala pa je še bež usnjeno torbico znamke Valextra in črne salonarje znamke Aquazzura.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Poglejte najlepše kreacije z modnega tedna v Londonu

Priporočamo tudi: Horoskop: Poglejte, kako bo Sonce v tehtnici vplivalo na vaše nebesno znamenje

Najbolj brano