Margiela za H & M v trgovinah 15. novembra

Iz hiše H & M so zdaj potrdili govorice, da bo v sodelovanju z Maison Martin Margiela nastala kolekcija ženskih in moških oblačil, ki bodo na prodajna mesta prišla 15. novembra.

Resnično zanimivo bo videti, kakšna bo kolekcija MMM, namenjena širokim množicam. Na fotografiji suknjič Maison Martin Margiela z dvojnim zapenjanjem, za katerega je treba zdaj odšteti skoraj 1.500 evrov - kakšne bodo cene pri H & M-u?

Iz Maison Martin Margiela so v izjavi za javnost sporočili, da bo (v modnih krogih resnično nepričakovano) sodelovanje "združilo nasprotujoči si vesolji teh dveh hiš na načine, ki bodo presenetili vse".

Pri H & M-ju pa so povedali, da bo kolekcija, ki bo zajemala tudi modne dodatke, na prodaj v okrog 230 H & M-ovih trgovinah po svetu in na spletu.

"Nepozaben modni trenutek"
Kreativna svetovalka pri švedskem velikanu dostopne mode Margareta van den Bosch pravi, da se tega "radikalnega" sodelovanja zelo veseli, saj bo dalo ljubiteljem mode po vsem svetu možnost nositi posebne kose s podpisom Maison Martin Margiela: "To sodelovanje bo izjemen in nepozaben modni trenutek."

Spodaj si oglejte napovedni video:


Najbolj brano