Madonna se ob koncu sicilijanskih počitnic vrača v New York v velikem slogu

Madonna se je po tradicionalnem italijanskem rojstnem dnevu vrnila v ZDA in seveda vse dokumentirala na Instagramu.

Madonna se ob koncu sicilijanskih počitnic vrača v New York v velikem slogu - Foto: Profimedia

Madonnin dopust na Siciliji se je končal. "Ciao Sicilija. You were so good to me!", je pevka zapisala na Instagramu in komentirala fotografijo, na kateri sedi na kavču iz kovanega železa in z oblazinjenjem. V ozadju je starodavni kamniti zid, oblečena je v zeleno obleko s cvetličnim vzorcem, na nogah ima črne čeveljce, velike uhane v obliki srca, roke ima ovite v lahke mrežaste rokavice in zapestnico z napisom "Provoke". Dve označeni blagovni znamki: Dolce & Gabbana in Versace, italijanski znamki, ki pop zvezdnico oblačita že vse od njenega debija na svetovnem glasbenem prizorišču. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Zvezdnica na Vespi

Italijanski neorealizem ji je tako všeč, da je gospa Ciccone za svoj najnovejši sicilijanski fotoalbum ponovno izbrala ikonično temo. Fotografirala se je, kako sedi na vespi. Ne "rimski prazniki", ampak sicilijanski prazniki. 

Rojstni dan v baročnem slogu

Na Siciliji je Madonna svoj 64. rojstni dan praznovala z veliko zabavo v znamenitem baročnem mestu Noto, v palači Palazzo Castelluccio (1782). Dvorec z golim neoklasicističnim pročeljem, ki je bil zapuščen, nato pa ga je kupil Jean-Luis Remilleux, producent filma Cyrano (režiser Joe Wright), ki je bil posnet prav na tej lokaciji. Danes je to dom-muzej francoskega filmskega in televizijskega producenta, ki mu je občina Noto podelila častno državljanstvo. Madonna je praznovala z družino in spremstvom, vključno s fotografom Stevenom Kleinom, ki že več kot desetletje skrbi za njeno podobo.

Priznanje: "Ničesar ne obžalujem"

Na ulicah Marzaremi in Ortigia v središču Sirakuz ni ostala neopažena. Pozdravljajo joprebivalci in turisti, ki potrpežljivo čakajo, da ne bi zamudili spominskega posnetka umetnice. Glasna množica, ki je ploskala, kar je razvidno iz videoposnetka, ki ga je objavila pevka sama. Na posnetku je Madonna v cerkvi, za njo pa veličastno stoji križ. Oblečena je v rožnato cvetlično obleko, lase pa ima spete v svetle kite. Na ozkih ulicah najstarejše in najbolj folklorne Sicilije se odvijajo tradicionalni plesi. Pop pa je soundtrack, remiks skladbe La Isla Bonita, njenega hita iz leta 1987 (na albumu True Blue), ki ga je ponovno predlagala v remiksu za novi album Finally Enough Love: 50 Number Ones. Tako je pod tem veličastnim križem zadnja izpoved: "Ničesar ne obžalujem". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kateino "skrivno življenje" in Charlesova zahteva po stranišču: "Šokantna" spoznanja o kraljevi družini so razkrita v novi knjigi

Priporočamo tudi: Z volumetrično dieto najhitreje izgubljate kilograme: Najboljše od vsega je, da ni stradanja, obroki pa so obilni in okusni

Najbolj brano