Kendall Jenner na tednu mode v New Yorku drzna v najbolj oprijeti usnjeni mali črni obleki doslej

Kendall za začetek jeseni prisega na črno barvo.

Kendall Jenner na tednu mode v New Yorku drzna v najbolj oprijeti usnjeni mali črni obleki doslej - Foto: Profimedia

Modni teden v New Yorku se je uradno že začel, ko je manekenka družine Kardashian-Jenner Kendall Jenner stopila na ulice Manhattna, kjer so fotografi ujeli njen najnovejši videz.

Medtem ko je bila na večerji v Brooklynu s fantom Devinom Bookerjem, je Kendall nosila malo usnjeno črno obleko brez naramnic, okrašeno z grafičnim potiskom. Lase je imela počesane nazaj v gladko figo, za dodatke pa je izbrala rdečo torbico s srebrno verižico in ujemajočimi se odprtimi sandali s peto.

Že naslednji dan je pokazala mojstrski trik o prehodnem oblačenju in uspela najti način, kako nositi odprte sandale kljub padajočim temperaturam jesenske sezone.

Na večerjo s fantom Devinom Bookerjem v New Yorku, da bi proslavila svojo novo vlogo kreativnega direktorja razkošnega spletnega mesta za e-trgovino FWRD, je nosila zelo kratko svileno oblekico s tankimi naramnicami in perjem na zgornji in spodnji strani. Malo črno obleko je kontroverzno združila s prosojnimi črnimi najlonkami in odprtimi črnimi sandali.

Na večerjo se je v svileni obleki odpravila le nekaj ur po tem, ko se je sprehodila po modni pisti modne revije za pomld in poletje 2022 modne znamke Michael Kors.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: To je nakupovalni trik, ki ga mora poznati vsaka ženska po 50. letu

Priporočamo tudi: Megan Fox s tem kompletom za jesen napoveduje vrnitev žameta

Najbolj brano