Kendall, Hailey in Meghan obožujejo ta kontroverzni trend, ki ga bomo jeseni videli povsod

Zvezdnice dokazujejo, da je tudi ta kos lahko seksi.

Kendall, Hailey in Meghan obožujejo ta kontroverzni trend, ki ga bomo jeseni videli povsod - Foto: Profimedia

Napovedujemo: Jacquemus jopica La maille bo postala naslednji najbolj iskan in zaželen kos sezone. Zgornji del, ki ga je mogoče prepoznati po delikatni  sredinski zaponki in razkrivajočem dizajnu, se popolnoma ujema z najnovejšo modo, ki se usmerja proti čutnosti ("seksi" oblačenje se vrača).

Jopico občudujejo že številne zvezdnice. Kendall Jenner je med Jacquemusovo modno revijo za jesen in zimo 2021 nosila ta minimalistični kos, Hailey Beiber pa ga je že julija vključila v svojo garderobo.

Nazadnje smo ga opazili na Megan Fox, ki ga je nosila na sprehodu po Los Angelesu.

Manekenki Kendall in Hailey sta se obe odločili za kratko različico Jacquemusove jopice, ko sta jo oblekli že v začetku te sezone. Meghan pa je izbrala različico topa z dolgimi rokavi - poimenovano La maille Pralù longue-ki je pripomogla k predstavitvi kosa kot lahkega, a udobnega pletenja, ki ga boste želeli nositi, ko se poletje (na žalost) prevesi v zgodnjo jesen. Njen nedavni videz, ki ga je oblikovala Maeve Reilly, je pripovedoval gnjeno rdečo barvno zgodbo. Ponašal se je s češnjevo iteracijo jopice, ki bo kmalu povsod, Meghan pa jo je združila s krilom z izrezom, tudi francoske znamke. Poleg tega je igralka nosila mini torbico z zgornjim ročajem znamke Mietis - prav tako v živo rdečem odtenku - in nosila par zlatih sandal s trakovi znamke Femme LA.

V podobnem smislu je trendovska jopica vzporedna s trendom jopice z enim gumbom, ki ga obožujejo zvezdnice, kot so Gigi Hadid, Dua Lipa in Rihanna. Modne poznavalke so svoje jopice nosile s samo enim zaprtim gumbom, kar je ustvarilo tisti rahel "peek-a-boo" učinek.

Zapenjanje z enim gumbom je preprost način, da izkoristite prevladujoč trend, zato, če vaš jesenski proračun za nakupovanje ne dopušča nove jopice Jacquemus, reciklirajte eno izmed svojih starih jopic in si zapnite samo en gumb.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 10 najlepših velikih torb, ki sledijo jesenskim trendom, za začetek nove sezone

Priporočamo tudi: Jennifer Aniston nosila nepričakovane kavbojke, ki jih bomo jeseni nosili ves čas

Najbolj brano