Kate Middleton je nosila anti trend kavbojk te sezone

Ali načrtujete vikend izlet na podeželje? Potem morate videti ta stajling.

Kate Middleton je nosila anti trend kavbojk te sezone - Foto: Profimedia

Prejšnji teden sta vojvodinja in vojvoda Cambriška praznovala 10. obletnico poroke. V času pred tem pomembnim mejnikom je par užival v izletu na kmetijo, se vozil s traktorjem, božal jagnjeta in ob spomladanskem soncu sedel na balah sena. Kraljevski par, ki je pred kratkim praznoval tudi tretji rojstni dan najmlajšega sina, princa Louisa, in šesti rojstni dan princese Charlotte se je srečal z lastniki družinsko vodene kmetije Manor Farm blizu mesta Darlington v okrožju Durham na severovzhodu Anglije. Za sproščeno priložnost je Kate nosila popoln športno eleganten stajling, ki je nasprotoval vsakemu pomladanskemu trendu za leto 2021.

Kate Middleton je že leta znana po tem, da nosi oprijete kavbojke, zato ta videz ni tako neverjeten, a prvič jo vidimo v tem modelu, odkar so modni trendi 2021 razglasili prihod širokih kavbojk.

Kate nosi jakno znamke Seeland, pod pulover slonokoščene barve se podpisuje znamka Brora (trajnostna blagovna znamka), srajca, oblečena pod pulover, pa je znamke Sézane. Stajling je zaključila z rjavimi usnjenimi škornji Penelope Chilvers, ki bi del Kateine ​​garderobe že 17 let, še preden je postala del kraljeve družine.

Po ogledu tega stajlinga se moramo vprašati: Ali smo res dobro zpospravili vse svoje ozke kavbojke pod posteljo?

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 11 nasvetov za popolno organizirano garderobo še pred poletjem

Priporočamo tudi: 7 načinov za fit postavo, če ne marate telovadbe

Najbolj brano