Kakršna mati, takšen sin: Ponosna Carla Bruni objavila fotografijo svojega 21-letnega sina Auréliena na modni pisti Versace

"Družinska zgodba", stalnica v gospodinjstvu Bruni Tedeschi-Sarkozy-Enthoven.

Kakršna mati, takšen sin: Ponosna Carla Bruni objavila fotografijo svojega 21-letnega sina Auréliena na modni pisti Versace - Foto: Profimedia

Znano je, da se strast do mode pogosto prenaša s staršev na otroke, v zadnjih letih pa vse več otrok sledi svojim slavnejšim staršem. Če se je pred tridesetimi leti po Versacejevi modni brvi sprehajala mlada Carla Bruni, je bil na milanskem tednu mode, posvečenem moškim modnim revijam za pomlad poletje 2023, na vrsti njen sin Aurèlien Enthoven.

Aurelièn, ki se je rodil iz razmerja med supermodelom Carlo Bruni in francoskim filozofom Raphaëlom Enthovenom, se je po modni stezi sprehodil pod očmi izjemno ponosne matere, ki je dogodek proslavila z objavo na Instagramu, v kateri je namigovala na idejo družine in spominov, ki jo je Donatelli Versace uspelo ustvariti s tem trenutkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

"Pri svojem delu vedno pomislim na generacijo Z in njihovo navdušenje nad združevanjem nasprotujočih si idej. Pop art in klasicizem: zame bistveno nasprotje, ki te prisili k razmišljanju in pritegne": Donatella Versace je na reviji S/S 2023 na modno brv pripeljala novo generacijo moških oblačil, ki sta jo odlično predstavljala sinova. Poziv Aurelienu, 21-letnemu sinu Carle Bruni, je bil več kot očiten. "Med tema dvema fotografijama je 30 let, moj sin včeraj na modni brvi za Versace in jaz leta 1992," je zapisala gospa Sarkozi in na Instagramu objavila kolaž slike sinovega prvenca na modni brvi in svoje, čudovite in ikonične fotografije iz zgodnjih devetdesetih let, nato pa se javno zahvalila Donatelli, da je ustvarila "družinski spominek".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

V naslednji objavi se nekdanja premierka pokloni (tudi) svoji prijateljici Heleni Christensen in sinu Mingusu Lucienu Reedusu, ki sta na modni brvi italijanske modne hiše. "Zgodba o družini in prijateljstvu, 30 let pozneje se po modni pisti za Versaceja sprehajata najina otroka," je zapisala Carla in na polaroidu prikazala sina. Ponosna mati se na družbenih omrežjih ne zadržuje, ko gre za njena dva dragulja: v zadnjih dneh je bila na vrsti mala Giulia, ki je očitno podedovala materino strast do glasbe, pa tudi do mode.

21-letni Aurélien ima tisti neustavljivi francoski je ne sais quoi, ki ne ostane neopažen, in študira politične vede na Univerzi Columbia v New Yorku, v mestu, kjer zdaj živi. In kjer je glede na svoj račun na Instagramu očitno našel tudi ljubezen do dekleta Defne, prav tako študentke univerze Columbia, s katero pogosto deli selfije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurélien Enthoven (@a_enthoven)

Na družabnih omrežjih običajno deli fotografije z zgodovinskimi referencami, kot je obletnica vdora v Bastiljo 14. julija, pa tudi bolj osebne trenutke, na katerih se smehlja ob svoji babici ali objema svojo mamo Carlo. Čeprav je mladi Aurélien do zdaj ostal precej zaprt, bi bil ta prvenec morda začetek njegove kariere v središču pozornosti? Počakati ga moramo na naslednjem tednu mode.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aurélien Enthoven (@a_enthoven)

Strastno se ukvarja s politiko, kar dokazuje s študijem in videoposnetki, objavljenimi na njegovem youtube kanalu M - Gigantoraptor, v krvi pa ima tudi glasbo: Aurélien je pel duet s Carlo v filmu Stand by Me in tako kot njegova sestra sodeloval v videospotu filma Un grand amour, v katerem se vrti v nekakšnem valčku z babico Mariso. Družinska zadeva, ki je stalnica v gospodinjstvu Bruni Tedeschi-Sarkozy-Enthoven. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Zakaj sta se Kate Middleton in Zara Tindall obe ustavili pri treh otrokih? Za njuno odločitvijo je utemeljen razlog

Priporočamo tudi: Katie Holmes navdušila v najbolj tvegani obleki za rdečo preprogo. To je eden največjih trendov poletja 2022!

Najbolj brano