Jennifer Lopez letošnjo zimo prisega na ta klasični vzorec. Videti je čudovito!

Jennifer Lopez to zimo prisega na karo vzorec. V zadnjih tednih je nosila različne stajlinge in kose v tem klasičnem vzorcu.

Jennifer Lopez letošnjo zimo prisega na ta klasični vzorec. Videti je čudovito! - Foto: Instagram

Zavezanost Jennifer Lopez, da vedno navduši s svojim videzom, je stvar modne legende. To je ženska, ki je dvakrat ponovila videz z Versacejevo obleko z džungla vzorcem, ker je bil tako dober. Ikona, ki je največkrat v svoji karieri nosila oprijeto obleko kot kdorkoli drug. Pop superzvezdnica, ki vedno nosi s seboj personaliziran lonček za pijačo, polepljen s kristalčki. Lahko bi nadaljevali.

Ne spreglejte:

Za svoj zadnji videz je ponovno izbrala klasično karo vzorec. Nosila je komplet hlač in puloverja v rdečem karo vzorcu znamke Roberto Cavalli in dodatke znamke Fausto Puglisi, ki so izražali prazničen pridih. Celoten karo videz na način, kot ga je nosila J Lo, so utelešenje ekstra glamuroznosti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Fotografij v nizu Instagram objave ni malo, zahvaljujoč njeni vlogi kot globalne ambasadorke Coach. V njeni zadnji kampanji je naredila tisto, kar zna najbolje, in se vrnila v leta slave Jenny from the block iz 90-ih, po kateri imamo očitno nenasiten apetit. Ko je obleka praktično zavita v darilo, veste, da bo stajling uspel.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Karli Kloss je nosila skinny kavbojke na način, ki ga bodo oboževale vse ženske

Priporočamo tudi: Pozabite na črte, ta vzorec bomo letos videli povsod

Najbolj brano