Isabel Marant pour H&M že v četrtek na Čopovi!

V četrtek, 14. novembra, v izbrane trgovine H &M prihaja kolekcija Isabel Marant pour ‪H&M‬ - gre za dogodek, ki ga modni navdušenci po vsem svetu, seveda tudi v Sloveniji, že nestrpno pričakujemo.

Isabel Marant pour H&M že v četrtek na Čopovi! - Foto: H&M

Prvič tudi za moške

Isabel je o kolekciji, ki je nastala v sodelovanju s švedskim velikanom dostopne mode, povedala: "Oblikujem za vsakogar, za ženske vseh starosti, mlada dekleta in njihove mame, mlade babice in, tokrat prvič za ‪H&M‬, tudi za svoje moške prijatelje, ki so me vedno prosili, naj oblikujem moško modo. Običajno instinktivno čutim, kaj se bo uspešno prodajalo. Ne znam povedati, od kod ta občutek, vendar se tako tudi vedno zgodi. Enak občutek imam za ‪H&M‬-ovo kolekcijo."

Vse kose iz kolekcije Isabel Marant pour H&M s cenami si oglejte tukaj.

O predstavitvi kolekcije v prodajalnah pa pravi: "Po šestih mesecih trdega dela na tej kolekciji je vznemirljivo, da oblačila končno prihajajo v prodajalne. Ker se bo to zgodilo po vsem svetu hkrati, sem še bolj na trnih. Kolekcijo sestavljajo drzna oblačila, v katera sem vložila veliko truda, zato upam, da bo ‪H&M‬-ovim kupcem rezultat našega dela všeč."

Za množice po dostopnih cenah

"Ves projekt sta spremljali neverjetna zanesenost in predanost do mode, ki si ju delimo z ekipo ‪H&M‬-a. Vznemirljivo je bilo preseči ustaljene okvire in poskusiti z nečim novim – v tem primeru z izdelovanjem velike strnjene kolekcije za ogromno občinstvo po dostopnih cenah. Kot oblikovalka, ki ima rada spremembe, vendar si želi oblačiti resnične ljudi v vsakodnevnem življenju, si ne bi mogla želeti česa boljšega," je še dodala.

Se vidimo v četrtek zjutraj v trgovini H&M na Čopovi ulici v središču Ljubljane?

Foto: Promocijsko gradivo

Najbolj brano