Emma Roberts je našla najbolj vsestranske jesenske škornje z detajlom, ki ga nismo pričakovali

Te škornje nosi z vsem.

Emma Roberts je našla najbolj vsestranske jesenske škornje z detajlom, ki ga nismo pričakovali - Foto: Profimedia

Ko se poletje bliža koncu, si ljudje želijo zagotoviti najbolj iskane kose naslednje sezone. Ker so lanske jesenske stajlinge sestavljali trenirke, hišni copati in udobne superge, so to jesen vsi pripravljeni obleči svoje najbolj modne stajlinge hladnega vremena. Morda ste opazili, da modna dekleta vključujejo svoje jesenske kose, kot so škornji, že v poletne videze. Primer: Emma Roberts je na sprehodu po New Yorku nosila črne škornje Chelsea s kar tremi popolnoma različnimi stajlingi.

Nazadnje so jo opazili na sprehodu po parku v boemski obleki. Njena izbira čevljev so bili Valentinovi čevlji s platformo Chelsea. Igralka je tako svojemu videzu namesto s poletnimi sandali dala jeseni pridih.

Očitno so to trenutno njeni najljubi čevlji, saj jih je v dveh tednih nosila trikrat. Pred boemsko obleko jih je nosila z bluzo s cvetličnim potiskom in kavbojkami, dva dni kasneje pa še s črno majico in hlačami z gingham vzorcem.

Emma dokazuje, da se ti čevlji z debelo platformo ujemajo s spektrom vsakodnevnega videza, še bolje pa jih lahko nosite za prihajajočo zimsko sezono. Predstavljajte si, da boste to debelo obutev združili z vašimi najljubšimi jesenskimi kosi, kot so volneni plašči, dolgi puloverji in kavbojke s širokimi hlačnicami.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: 13 načinov, kako to poletje nositi najbolj priljubljeno pričesko, primerno za vse starosti

Priporočamo tudi: 6 klobukov in kap, ki so to poletje preplavili Instagram

Najbolj brano