Elegantna bela obleka Severine, ki jo je nosila na božič, je edini kos, ki ga potrebujete za posebne priložnosti

Izjema so le poroke.

Elegantna bela obleka Severine, ki jo je nosila na božič, je edini kos, ki ga potrebujete za posebne priložnosti - Foto: Profimedia

Severina nam je prve dni novega leta postregla z izvrstnim primerom slojenja, tj. nošenja več slojev oblačil, le nekaj dni pred tem pa je osupnila z njenim morda najlepšim stajlingom do sedaj. 

Na božič je namreč v udobju lastnega doma nosila čudovito daljšo belo obleko z golimi rameni, ki pooseblja prefinjenost, ženstvenost in mondenost. Na njej je najprej moč opaziti poseben kroj, kjer se v zgornjem delu prepletajo nabrani elementi, v spodnjem delu pa obleka lepo pade po telesu, kot se za kos idealnega A-kroja spodobi.

Preberite še: Severina dokazuje, da ni nujno, da “gola” prosojna obleka prestopi mejo dobrega okusa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Z desetico bi lahko ocenili tudi njen izbor modnih dodatkov, saj je priljubljena pevka obula zlate salonarje na špico, medtem ko je pri nakitu posegla po srebrni barvi. Okrogli uhani so skupaj z minimalistično ogrlico le še dodatno pritegnili pozornost na zgornji del stajlinga in ga povezali v celoto.

Klasične elegance se je Severina držala tudi pri ličenju, ki je bilo nekakšna mešanica naravnega in svečanega, enako pa lahko rečemo tudi za njeno rahlo skodrano pričesko. Manikira je bila v duhu praznikov temno rdeča.

Dobra novica je, da tovrsten kroj obleke pristaja številnim tipom postav, zato predstavlja odlično izbiro za mnoge ženske. V trenutku svečane modne dileme, je lahko ta videz torej odlična smernica.

Fotografije Profimedia in IG

Preberite še: Nova manikira Jennifer Lopez je dragocena francoska manikira, ki je kot nalašč za vstop v novo leto 2023: Kovinski detajli so novi trend tega leta

Priporočamo tudi: "Tie-dye 2.0": Tukaj je najbolj trenden potisk, ki ga bomo leta 2023 videli povsod

Najbolj brano