Severina postregla z učbeniškim primerom modnega plastenja. Nosila je kar 4 sloje oblačil!

Njenega modnega izražanja ne ustavijo niti najnižje temperature. Ravno obratno, takrat njen stil postane le še bolj inovativen!

Severina postregla z učbeniškim primerom modnega plastenja. Nosila je kar 4 sloje oblačil! - Foto: Instagram/Severina

Priljubljena pevka Severina se je prvi dan novega leta sprehodila po znani splitski rivi, kjer je kasneje tudi nastopila, pri tem pa je pokazala izvrsten način nošenja več slojev oblačil, ki ga skuša modni svet že dolgo časa umestiti med zlata modna pravila. 

Plastenje je namreč odlična modna rešitev v hladnejših mesecih, ko pogosto velja prepričanje, da moramo na račun nizkih temperatur žrtvovati svoj stil. S pametnim prepletom različnih kosov, njihovih krojev, tkanin in odtenkov pa lahko dosežemo izjemne kombinacije.

Preberite tudi: Severina dokazuje, da ni nujno, da “gola” prosojna obleka prestopi mejo dobrega okusa

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severina je tako za osnovo izbrala oprijet klasičen puli v krem barvi, ki ga je kombinirala s sivim plisiranim krilom. Naslednji sloj je predstavljala daljša jopa s karo vzorcem, navrh katere je oblekla bomber jakno. Tudi slednjo je krasil karo vzorec, a v drugačni različici. Vsestranski temen brezrokavnik v dolžini krila je tvoril četrti sloj.

'Več je več' je očitna mantra tega stajlinga, zato se pevka ni držala nazaj tudi pri izboru modnih dodatkov. Večja turkizna torbica je tako osvežila nevtralen stajling, medtem ko mu je eleganten nakit dodal šik pridih. Rjavi pas z zlato zaponko je zaokrožil celoten stajling in poudaril njeno postavo. Pas je lahko namreč ključni kos pri tovrstnem načinu oblačenja. Klasični bež gležnjarji s peto so bili prav tako izvrstna izbira, saj nekaj dodatnih centimetrov pri tako 'težkem' stajlingu, ki vključuje daljše kose, pride še kako prav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tudi lansko zimo nas je navduševala s svojimi stajlingi.

Da ne boste ob prvem poskusu plastenja videti kot lik Joey iz kultne serije Prijatelji v epizodi, kjer je oblekel vsa oblačila svojega prijatelja Chandlerja, je dobro, da se torej pri slojenju držite sorodnih barvnih odtenkov oblečenih kosov ter ste pozorni na igro proporcev.

Fotografije IG

Preberite še: Jennifer Aniston v sproščenem stajlingu pokazala enostavno kombinacijo s svetlimi kavbojkami

Priporočamo tudi: Razkrita skrivnost spalnega režima zvezdnice Jennifer Lopez: "Spanje je najbolj podcenjena lepotna skrivnost"

Najbolj brano