Severina dokazuje, da ni nujno, da “gola” prosojna obleka prestopi mejo dobrega okusa

Severina je na svojem uradnem profilu na Instagramu objavila galerijo fotografij, na katerih pozira v obleki kreatorke Norme Kamali. Oboževalci Carrie Bradshaw in serije "And Just Like That" dobro vedo, za katero obleko gre.

Severina dokazuje, da ni nujno, da “gola” prosojna obleka prestopi mejo dobrega okusa - Foto: Instagram/ @severina

Gre za model z imenom Diana, ki ga je Carrie nosila v eni od epizod serije. Čeprav gre za dizajnerski kos, ne gre za kreacijo luksuzne drage modne hiše, zato je morala relativno ugodna cena prispevati k veliki priljubljenosti, ki jo je obleka čez noč pridobila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Glede na to, da gre za raztegljiv model, ki se zlahka prilagodi vsaki postavi in ​​velikosti postave, torej za model, ki resnično pristaja vsaki ženski, ne preseneča, da je kreacija požela tako veliko zanimanje. Severina ima v omari že zlato različico te obleke, ki jo je nosila na koncertu v Celju, zdaj pa je razkrila, da se ni mogla upreti še enemu modelu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Varianta iz črnega prosojnega materiala ima všit bodi v kožni barvi, ki še dodatno poudari iluzijo gole obleke.

Spomnimo, gola obleka je ime za modele iz prosojnih materialov, ki razkrivajo telo ali tiste, ki so narejeni iz materialov kožne barve. Na rdečih preprogah smo videli številne različice golih oblek, ki so jih tudi najblažji modni kritiki razglasili za neokusne, a ta model Norme Kamali je pravi dokaz, da gola obleka res ne more prestopiti meje dobrega okusa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Nepričakovan trend pajkic te zime, ki bo rešil vse vaše praznične videze

Priporočamo tudi: Čokoladna torta s skrivno sestavino, ki obljublja vitkejšo postavo: Največji gurmanski užitek v praznični sezoni, ki vas bo nasitil za kar 6 ur

Najbolj brano