Nepričakovan trend pajkic te zime, ki bo rešil vse vaše praznične videze

Da, pajkice z vinilnim in usnjenim učinkom se vračajo!

Nepričakovan trend pajkic te zime, ki bo rešil vse vaše praznične videze - Foto: Profimedia

Na področju pajkic smo letos videli (skoraj) vse: še podebej pajkice s trakom pri stopalih so se ponovno uveljavile kot najljubši pri modnih vplivnicah.

2022 se zdi, da je z najbolj prefinjeno različico tega oblačila sklenil premirje, da bi pokazal, da obstaja življenje tudi zunaj normcore. Da, te različice pajkic, ki so slavile že v prejšnjih sezonah, so se vrnile. Na sceni uličnega sloga smo videli vplivnice, kot je Camille Charriere, ki so nosile črne pajkice z značilnim sijajem v kombinaciji z motoristično jakno. Ta možnost se dobro ujema z drugimi pletenimi kosi, kot sta lep debel bel pulover in ustrezen plašč. Oktobra je Emma Chamberlain nosila pajkice z učinkom usnja, ki so bile v črni barvi z zlatimi poudarki. Ko gre za obutev, se zdi, da obstaja skupni imenovalec: najbolje je te pajkice kombinirati z visokimi škornji, bodisi ravnimi bodisi s peto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

Znamke, kot sta Junya Watanabe in Saint Laurent, so se v svojih jesenskih kolekcijah odločile za osnovno barvo, ki je sublimirala temnejše videze. Če je francoska hiša želela ustvariti prefinjen slog, ki se vrača k "cat suit" silhueti iz preteklosti, se je japonska znamka odločila za njeno rokersko plat v kombinaciji s ponošenimi jaknami iz džinsa in gotskim ličenjem. Poleg oblačil z učinkom usnja so druga različica trenda 2022 tudi pajkice z učinkom vinila.

Po eni strani Vaquera predlaga, da se topi in pajkice s tem sploščenim zaključkom vključijo pod majice in obleke. Po drugi strani pa ni letošnjega Versacejevega videza, ki jih ne bi vključeval v kakšen videz. Nosijo se pod vsem: pod obleko s korzetom, črtastimi kompleti, mini krili iz tvida in majicami. Temu značilnemu lesku ne uide noben slog.

Chiara Ferragni, zvesta dizajno Donatelle Versace, je ena od osebnosti, ki smo jih na Instagramu videli v vinilnih pajkicah te italijanske hiše. Res je, v vijolično rdeči barvi in v kombinaciji s petami s platformo. Anna dello Russo je bila še ena od Italijank, ki je pred nekaj meseci nosila jesenski videz Versace, vključno s pakicami.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDEZ (@fedez)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thora Valdimars (@thora_valdimars)

Njihove možnosti za praznično sezono so neskončne: lahko jih pojmujemo kot nogavice (v mnogih primerih, kot so tiste iz Calzedonije, so pravzaprav termalne pajkice) pod obleko ali krilom, kot to počnejo pri Versaceju, ali pa jih imamo za še en par hlač. Vse, kar potrebujejo, je prevelika bluza in poseben suknjič in to je to, imamo nezmotljiv udoben slog za silvestrovo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @camillecharriere

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thora Valdimars (@thora_valdimars)

Še en adut je, da lahko z lahkoto najdete pajkice z vinilnim ali usnjenim učinkom: Zara je ena od blagovnih znamk, ki jih ponuja v različnih videzih, pa tudi Pull&Bear ali Lefties. Druge blagovne znamke, kot je Commando, ponujajo bolj prefinjene alternative, ki jih lahko za slovo od novega leta kombinirate z bolj ostrim slogom.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Sestri Pippa in Kate Middleton na dogodek prišli v na las podobnih bordo plaščih: Katerega bi raje imeli v svoji omari?

Priporočamo tudi: Sijoča Sarah Jessica Parker na rdeči preprogi obkrožena z dvojčicama, sinom in možem

Najbolj brano