Sestri Pippa in Kate Middleton na dogodek prišli v na las podobnih bordo plaščih: Katerega bi raje imeli v svoji omari?

17. 12. 2022
Sestri Pippa in Kate Middleton na dogodek prišli v na las podobnih bordo plaščih: Katerega bi raje imeli v svoji omari? (foto: Profimedia)
Profimedia

Na Kateini vsakoletni božični maši so se jima pridružili njuni starši.

Zdi se, da Pippa Middleton išče modni navdih v osnovnem oblačilu, ki ga pogosto najdemo v garderobi njene starejše sestre.

Pippa je sinoči skupaj s staršema Michaelom in Carole Middleton ter kraljevo svakinjo Zaro Phillips prispela v Westminstrsko opatijo na božično koledovanje Together at Christmas, ki ga je vodila princesa Kate.

Zdi se, da je bila Pippina obleka podobna Kateini, saj sta sestri nosili enako globok odtenek vijoličasto bordo barve. Kate je nosila gladek plašč s strukturiranimi rameni in dvema zlatima zaponkama nad pasom. Dodatke je ohranila v isti enobarvni paleti, saj je nosila bordo čeveljce, rokavice in torbico s krokodiljim potiskom.

Pippa je bila medtem oblečena v skoraj enakem odtenku slive. Mlajša Middletonova hčerka se je celo odločila za plašč s pasom, silhueto, za katero je znano, da jo ima rada valižanska princesa. Pippa je svoj videz zaključila s škornji do kolen v bordo barvi in črnim pasom.

Nič ne de, da je tudi Phillipsova prišla v enaki barvni shemi kot sestri Middleton; v bordo plašču, oblečenem čez črno obleko, temnij nogavicah in črnih čeveljcih, je bila elegantna.

Kensingtonska palača je v sporočilu za javnost ta večer opisala kot bogoslužje, ki bo "proslavilo in prikazalo veselje, ki ga lahko prinese človeška povezanost: tkanje prijateljstev in krepitev skupnosti, ustvarjanje dediščine ponižnosti in prijaznosti, hkrati pa tudi zagotavljanje olajšanja in tolažbe v težavah ali izgubah. Bogoslužje bo združevalo tradicionalne in sodobne elemente ter bo namenjeno ljudem vseh veroizpovedi in ljudem brez veroizpovedi."

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Princa Harrya na kamero ujeli, ko je po intervjuju z Oprah dobil sporočilo od princa Williama

Priporočamo tudi: To so najboljši nasveti za zdrave in sijoče lase: Zgledujemo se po sanjskih laseh Korejk, ki slovijo po svoji naravni lepoti

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan