Carla Bruni požela val navdušenja v glamurozni obleki, popolni za ženske nad 50 let

Cannes nam streže z videzi, o katerih lahko sanjamo, zadnji videz Carle Bruni nas je zelo navdušil in mislimo, da ga morate videti, če ste že dopolnili petdeset let.

Carla Bruni požela val navdušenja v glamurozni obleki, popolni za ženske nad 50 let - Foto: Profimedia

Trendi za pomlad in poletje 2022 ponujajo veljavno alternativo klasičnemu in udobnemu popolnoma črnemu videzu. Carla Bruni je na rdečo preprogo v Cannesu prinesla čokoladno rjavo barvo in jo spremenila v čutno obleko, ki jo lahko nosite ob najbolj elegantnih priložnostih. Ta sladki trend postane glavna barva elegantnih in prefinjenih oblačil, ki jih poudarjajo nevtralna paleta, turkizna, rumena ali oranžna barva in bela barva. Carla Bruni reče au revoir noir, ko stopi na Croisette v zelo dolgi rjavi obleki znamke Saint Laurent. Elegantna, eterična. V popolni mešanici neoprijemljive tkanine in trdne draperije igralka opusti misel, da je ta intenzivna barva namenjena le jeseni, in jo s čutno silhueto prilagodi pomladi 2022. 

Preberite tudi: Črn blazer Carle Bruni je ikonična in čutna jakna pomladi 2022. Poglejte, s čim ga je kombinirala

Pozabite koktajl obleke, Carla Bruni za večerni dogodek izbrala ta kos s pariškim pridihom

Ljubezen Carle Bruni do rjavih oblek ni le prehodna ljubezen, ki jo narekujejo trenutni trendi. To je prava strast, ki ima korenine v devetdesetih letih prejšnjega stoletja, natančneje na filmskem festivalu v Cannesu. Pisalo se je leto 1998 in manekenka je na fotografiranjih pozirala v dolgi rjavi obleki z ravnim izrezom in zelo tankimi naramnicami, ki je v naslednjih letih postala njen zaščitni znak. Zato ni presenetljivo, da se je štiriindvajset let pozneje Carla Bruni odločila, da se bo po rdeči preprogi ponovno sprehodila v obleki, ki je poklon devetdesetim letom. Ista tkanina, enak drapiran dizajn, ista barvna paleta. Le model se je spremenil, postal je bolj odrasel in zrel. Dolgi rokavi, globok V-izrez in geometrijski detajli na prsih obogatijo silhueto.

Pevka, model in muza 90. let Carla se je nato pojavila v vijolični obleki, polni pastelnih bleščic vse do stopal. Obleka, ki jo je nosila, je morda ednan najbolj laskavih.

Obleka je imela zelo tanke naramnice in raven, a tekoč izrez, zaradi česar je primerna za telesa z veliko ali malo prsnega koša, ni pomembno. 

Fotogorafije: Profimedia

Preberite še: Popolne kavbojke obstajajo: 6 modelov kavbojk, ki nikoli ne bodo šli iz mode

Priporočamo tudi: Ogromna sončna očala se vračajo! Poglejte, kako jih nositi poletje

Najbolj brano