Popolne kavbojke obstajajo: 6 modelov kavbojk, ki nikoli ne bodo šli iz mode

Popoln par kavbojk je tisti, v katerem želite živeti in ga vedno znova nositi. Vsakič, ko jih oblečete, postanejo še boljše. To so modeli, ki pogosto zahtevajo precejšnjo naložbo, vendar so še vedno ugodni glede na ceno nošenja. 

Popolne kavbojke obstajajo: 6 modelov kavbojk, ki nikoli ne bodo šli iz mode - Foto: Profimedia

Če ste na lovu za novimi kavbojkami, imejte v mislih, da trendi prihajajo in odhajajo, klasika pa je večna. Ne glede na to, kakšen slog ali nakupovalne navade imate najraje, se držite preprostih stilov, ki so sprani v starinskem slogu, z minimalnimi detajli, saj so najbolj primerni za nošenje. Če niste prepričani, kje začeti, vam ponujamo pregled najboljših kavbojk, ki bi jih morala imeti vsaka ženska v svoji omari. 

Široke hlačnice

Nosite jih elegantno ali sproščeno, odvisno od razpoloženja. Mehke kavbojke s širokimi hlačnicami in iz malo raztegljivega materiala so eden najbolj udobnih načinov nošenja džinsa. 

Zara, cena: 29, 95 evrov

BITE STUDIOS, cena: 340 evrov

Vrečaste 

Ohlapne kavbojke so enako udobne kot hlače za jogo ali pajkice, vendar so videti veliko bolj kul. Enostavna odločitev za vse, ki na skrivaj hrepenite po zaprtih dnevih, ki jih preživite v oblačilih za poležavanje. 

Zara, cena: 39, 95 evrov

OFFICINE GÉNÉRALE, cena: 195 evrov

Ravne kavbojke z visokim pasom 

Klasične ravne kavbojke so preproste in navdihnjene s starinskim pridihom, videti pa so odlične z vsem, od suknjiča in pet do preproste majice.

Zara, cena: 25, 95 evrov

B sides, cena: 254.17 evrov

Odrezane kavbojke

Z odrezanimi kavbojkami izpostavite gležnje in dajete prednost šik čevljem.

Zara, cena: 29, 95 evrov

Toteme, cena: 260 evrov

Nizek pas

Kavbojke z nizkim pasom so v trendu. Nekoč priljubljena oblika kavbojk, ki so jo na zečetka tisočletja nosile ikone, kot so Britney, Halle Berry in Jennifer Aniston, je v letu 2022 dobila osvežujočo posodobitev - in hej, če je Kate Moss navdušena nad njo ...

Zara, cena: 27, 95 evrov

Agolde, cena: 400 evrov

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Je to najbolj prikupen video, ki ga je do sedaj delila Tanja Ribič?

Priporočamo tudi: Julia Robert se je z elegantno pričesko poslovila od svojih kodrov in z izjemnim videzom prekosila samo sebe

Najbolj brano