Pozabite koktajl obleke, Carla Bruni za večerni dogodek izbrala ta kos s pariškim pridihom

7. 4. 2022
Pozabite koktajl obleke, Carla Bruni za večerni dogodek izbrala ta kos s pariškim pridihom (foto: Profimedia)
Profimedia

Carla Bruni, povabljena na večerjo, ki sta jo organizirala Numéro in združenje Aem, nas je znova navdušila s svojim pariškim videzom.

Nekdanja prva dama je elegantna za vsako priložnost, saj zna svoje obleke prilagoditi različnim dogodkom, ki se jih udeleži. Nedavno je vsestranska umetnica poskrbela za senzacijo s treznim in elegantnim videzom na večerji Etam. Carla Bruni je na večerji, ki sta jo organizirala revija Numéro in združenje AEM (Un Avenir pour les Enfants du Monde), ponovno pokazala svoj smisel za slog. Poleg Louja Doillona, Jean-Paula Gaultierja in Mélanie Laurent je bila pevka v elegantni obleki brez naramnic z rahlo prazničnim in čutnim pridihom povsem sijoča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🆑 (@clementlomellini)

Preberite tudi: Pozabite na črno-belo kombinacijo, Carla Bruni je nosila ti barvi, ki skupaj pristojita le redkim

Nič pretirano nazornega: zdi se, da je to pravilo za videze Carle Bruni. To pravilo je supermodel iz 90. let ponovno uporabila na dobrodelni večerji, ko je nosila črn kombinezon brez naramnic iz najnovejše kolekcije Celine. Čeprav zgornji del s svojimi bleščicami po vsej površini doda rahlo praznično noto, obleka ostaja minimalistična in zelo elegantna. Je vsestranski kos, ki nas navdušuje, saj je primeren za vse starosti in se lahko kombinira z vsemi slogi: s prevelikim suknjičem za eleganten videz, z motoristično jakno za bolj rockovski videz, s sandali, modnimi gležnjarji ali mokasini. Preudarna izbira, ki jo brez zadržkov posnemamo.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kate Winslet v videu popolnoma brez ličil razkriva pomembno sporočilo: "Spoštuj svojo pristnost"

Priporočamo tudi: Monaška princesa Charlene mora tudi po prihodu iz klinike slediti posebnemu programu: Pridobiti mora na moči in teži

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk