Črn blazer Carle Bruni je ikonična in čutna jakna pomladi 2022. Poglejte, s čim ga je kombinirala

25. 4. 2022
Črn blazer Carle Bruni je ikonična in čutna jakna pomladi 2022. Poglejte, s čim ga je kombinirala (foto: Profimedia)
Profimedia

Upoštevanje modnih trendov je dobro, vendar je nošenje izrazitih kosov (še) boljše.

Obstajajo različne vrste oblačil, ki bi jih morali imeti vsi v svoji garderobi. Črna jakna je na primer obvezna oprema vsake elegantne obleke. Vsakič je to zmagovalna stava in Carla Bruni je to dobro razumela. Med video intervjujem je bila upodobljena v izjemno elegantni preveliki maksi jakni. Popoln videz, ki nam zagotavlja eleganco, ki bo prestala preizkus časa. Včasih je prav, da opustimo trenutne modne trende in se osredotočimo na bolj klasična oblačila, ki imajo prav tako velik učinek. Pomlad je najboljša sezona za eksperimentiranje s krojenimi suknjiči, ki jih lahko nosite v vsej njihovi lepoti brez kakršne koli nadgradnje. 

Po zimi, v kateri so prevladovale maksi puhovke in plašči, si morda težko predstavljamo, da bi nam lahko klasični blazer dal enako čarobno iskrico. Carla Bruni je dokazala, da ta teorija ne drži, saj je nosila zelo eleganten prevelik suknjič po vzoru moških oblačil. Blazer postane širši in daljši, pripravljen za nošenje kot kratka obleka. Črni suknjič Carle Bruni je širok, rokave pa krasijo črni gumbi. Dragocena tkanina kot rokavica drsi po silhueti, pri vsakem koraku pa se zdi tekoča in čutna.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Kako nositi črno jakno Carle Bruni?

Supermodel nam je s povsem črnim videzom pokazala, da je videz tako preprost kot uspešen. Odločila se je, da bo maksi suknjič kombinirala s srajco in krilom v isti barvi. Posebnost tega videza je gladka tkanina, ki daje kompletu izjemno eleganten čar. Za zaključek je izbrala sijajne črne čeveljce z visoko peto, kombinirane s prosojnimi nogavicami, kot nalašč za pariško pomlad. Čutna, če jo nosite samostojno kot mini obleko, vzvišena s hlačami z neposrednim stikom s kožo in izpostavljenim dekoltejem, popolna za izboljšanje naših najljubših kavbojk. Sledenje sezonskim modnim trendom je morda vznemirljivo, vendar se nikoli ne bo moglo primerjati z ikoničnim značajem tega kosa.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Črna barva za pomlad? Ta stajling Heidi Klum dokazuje, da je to odlična izbira

Priporočamo tudi: Pozabite na očetove sandale, to poletje jih bodo zamenjali ti sandali iz našega otroštva