Barbie v Chanelovem stilu

Karl Lagerfeld se bo pridružil rojstno dnevnem praznovanju legendarne plastične lutke Barbie.

Barbie v Chanelovem stilu - Foto: Fotografija www.colette.fr, Fotografija Imaxtree

Priznani modni oblikovalec si je zadal nalogo, da bo v čast petdesetletnici te otroške ikone, pripravil posebno razstavo. Barbika bo rojstni dan praznovala v glamuroznem Chanelovem stilu.

Oblikovalčeva vizija Barbike je slika nje in njenega partnerja Kena, ki ga je na fotošutingu odigral maneken francoske modne hiše Baptiste Giabiconi.

Stil oblačenja se bo raztezal vse od poročne obleke, do formalnih oblačil ter serije kopalk, lutka pa bo bila neverjetno elegantna v rokavicah, ki nosijo Lagerfeldov podpis.

Za to posebno priložnost pa bo "Barbie room" vsebovala tudi kolekcijo oblačil in dodatkov Jeremyja Scotta.

Ljubitelji najbolj znane igrače ter mode, pa bodo lahko izbirali med različnimi kosi, ki so ji posebno za to priliko pripravili znani oblikovalci.

Tako med izdelki najdemo Blessovo kračo za lase, Uslu Airlines 219c rožnati lak za nohte, očala Linde Farrow, metuljčke Alexis Mabille, nalepke Domestic in posebne sladice La Baiser priznane francoske slaščičarne Ladurée.

Razstava bo potekala med 9. in 28. marcem v pariški Colette, kjer bodo poleg oblačil, tudi vse izvedbe barbik, od začetka do konca.

Fotografije Imaxtree, www.colette.fr

Najbolj brano