Alma Kochavy delila prikupno fotografijo s svojo hčerko iz ELLE snemanja

Na njej nosi obleko priznane slovenske oblikovalke.

Alma Kochavy delila prikupno fotografijo s svojo hčerko iz ELLE snemanja - Foto: Robert Ribič

Alma Kochavy, uspešna podjetnica, ki niza uspehe v svetu domače gastronomije, je kot prava ELLE ženska vedno znova naš navdih. Lani je s svojo hčerko pozirala za našo revijo, in sicer v čudovitem editorialu, iz njegovega snemanja pa je sedaj delila ljubek utrinek.

Gre za prisrčno fotografijo, na kateri je skupaj s svojo hčerko Sarah Elinor, ki jo je posnela fotografinja Mimi Antolović. Alma na njej nosi čudovito obleko priznane slovenske modne oblikovalke Matee Benedetti, ki s svojo znamko Benedetti Life podira meje v svetu trajnostne luksuzne mode. Intervju z njo si lahko med drugim preberete v novi številki revije ELLE, ki je že na prodajnih policah.

Preberite tudi: NUŠA GNEZDA: "Modne smernice telesa nam ne dovoljujejo dovolj jesti."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alma 🪜 (@bettercalma)

Moramo priznati, da se nam je ob Almini novi objavi stopilo srce, saj fotografija na najlepši način prikazuje globoko vez med mamo in hčerko.

Fotografije Robert Ribič, Mimi Antolović in IG 

Preberite še: Tukaj je nova ELLE! Modna in lepotna urednica se tokrat sprašuje, koliko mode je pravzaprav še ostalo v modi

Priporočamo tudi: https://elle.metropolitan.si/moda/novice3/princesa-kate-na-svojem-prvem-obisku-kot-polkovnica-irske-garde-oblecena-v-vojasko-obleko/

Najbolj brano