NUŠA GNEZDA: "Modne smernice telesa nam ne dovoljujejo dovolj jesti."

6. 3. 2023
NUŠA GNEZDA: "Modne smernice telesa nam ne dovoljujejo dovolj jesti." (foto: ELLE)
ELLE

V tokratni epizodi ELLE podkasta gostimo Nušo Gnezdo, ki brez dlake na jeziku razkriva vse prednosti in pasti, ki danes prežijo na ženske, ki se z vadbo po porodu, treningom za moč in spremembami v režimu prehranjevanja srečujejo prvič. Osebna trenerka in strokovnjakinja, ki svoje znanje namenja predvsem ženskam, natančneje mamicam po porodu, pravi, da so vsa novodobna pravila za uspešno in zdravo življenje danes napisana v idealnih pogojih in jih moramo, če jih želimo izpeljati do konca, obvezno prilagoditi lastnemu načinu življenja. Prav zaradi svojega pristnega odnosa s sledilci, s katerimi velikokrat na zabaven in spet zelo poučen način deli svoje izkušnje in življenjske modrosti, je navdih številnim ženskam in tudi moškim, ki (ne boste verjeli) skupaj s svojimi boljšimi polovicami z Nušo vadijo po njenem programu Fit mami.

Poslušate nas lahko tudi na: APPLE PODCASTS Ι SPOTIFY Ι GOOGLE PODCASTS  

Z voditeljico Elle podkasta, modno in lepotno urednico Elle, Petro Windschnurer, sta govorili tudi o prehranskih motnjah, o tem kaj pomeni biti v stiku z lastnim telesom, kaj pomeni, ko se ujameš v ustrahovalni kult in kako vadba vpliva na psihologijo človeka.

Iz lastnih izkušenj je še povedala: "Ko telo nima dovolj energije, najprej ugasne stvari, ki mu niso nujne. Premajhen kaloričen vnos lahko pusti posledice tudi na partnerskem odnosu. Čeprav so vsi mislili, da pokam od energije, sem bila ob treh popoldne že povsem brez energije. Zvečer sem si želela smo še spati."

Celoten video pogovora si lahko ogledate tukaj: 

Ostale ELLE podkaste pa si lahko ogledate na tej povezavi

Fotografije in grafika ELLE

Preberite še: 3 znamenja, ki imajo v marcu še posebno srečo v ljubezni

Priporočamo tudi: Potovanje skozi stil z novo kolekcijo H&M za pomlad 2023