55-letna Jennifer Aniston obudila še en trend 2000-ih: Žal nam je, da smo te kavbojke pred 20 leti vrgli stran!

5. 4. 2024
55-letna Jennifer Aniston obudila še en trend 2000-ih: Žal nam je, da smo te kavbojke pred 20 leti vrgli stran! (foto: Profimedia)
Profimedia

Igralka je nosila kombinacijo osnovnih oblačil, ki jih verjetno že imate v svoji omari (razen točno tega modela kavbojk?), ki jim je dodala popoln detajl za doseganje boemskega sloga. In videti je čudovito.

Jennifer Aniston je pri 55 letih stilska ikona, ikonična igralka, ki je svet očarala s svojim šarmom, talentom in seveda brezhibnim občutkom za modo. Bila je in je še vedno navdih za ženske po vsem svetu.

Jennifer Aniston je pustila neizbrisen pečat v zabavni industriji, od časov, ko je igrala v seriji Prijatelji, do vlog v filmu in na televiziji. Poleg uspeha na zaslonu pa se je Anistonova uveljavila tudi s svojim edinstvenim in brezčasnim slogom, zaradi katerega je postala ikona. Stil Jennifer Aniston odlikuje njena sposobnost, da ostane zvesta sama sebi in hkrati sledi modnim trendom na prefinjen in eleganten način. Njen značilen videz, ki pogosto vključuje klasična oblačila in laskave kroje, odraža prirojen občutek za preprostost.

Jennifer Aniston je videti najbolje v boho slogu

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by - Celebrity and royalty style and updates (@onlycelebrityandroyalty)

Igralko so ujeli s Sandro Bullock in to v preprostem stajlingu, ki mu je dala poseben 'pridih', da je obleko spremenila v popoln boho zimski videz. Jennifer je nosila oprijete kavbojke z nizkim pasom in nežnim rjavkastim odtenkom s črnim puloverjem in velikim šalom v isti barvi okoli vratu. Za poudarjanje silhuete je Anistonova dodala rjav pas z veliko zlato zaponko. 

In končno detajl, ki to obleko spremeni v boho stajling, klobuk v črni barvi. Igralka pri 55 letih znova jasno pokaže, da lahko osnoven videz s pravimi detajli postane odličen videz. Anistonova je znana po modnih izbirah, ki poudarjajo njene najboljše lastnosti, kot so nevtralni toni, laskave silhuete in skrbno izbrani dodatki.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Michelle Pfeiffer ima rjav suknjič iz nove kolekcije znamke Mango, ki je velik hit med ženskami nad 40 let. Zagotovite si ga prvi!

Priporočamo tudi: 5 šik modelov jaken za prehodno obdobje: Poiščite nov najljubši stil, ki ga boste iz pisarne v na večerni koktajl

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik