10 najslabših stajlingov s snemanja Seksa v mestu, zaradi katerih si ne boste želeli ogledati nadaljevanja

Se nam obeta modna katastrofa?

10 najslabših stajlingov s snemanja Seksa v mestu, zaradi katerih si ne boste želeli ogledati nadaljevanja - Foto: Profimedia

Se spomnite metuljev v želodcu ob zvoku uvodne konice Seks v mestu? Ta serija že 20 let daje pomembne lekcije o modi, lepoti, prijateljstvu, seksu in življenju in skoraj vse, kar se je pojavilo na malih zaslonih, je postalo vodilni trend po vsem svetu.

Nič čudnega, saj smo v začetku leta, po tednu visoke mode v Parizu, predvideli, katere kreacije z modnih revij bo Carrie vzela s seboj v nadaljevanje serije, da bi ohranila status modne ikone. Snemanje serije pa ni doseglo naših pričakovanj.

Novica, da Patricia Field zapušča mesto stilistke v seriji, pravzaprav ni namigovala na morebitne težave, saj so bile modne kombinacije v njeni zadnji stilizirani seriji Emily v Parizu škandalozne. Ljubitelji mode so zato pričakovali, da bo na njenem mestu zasijal nekdo nov, mlad, inovativen, z idejami, ki bi ohranile prepoznaven slog junakinj in ga še nadgradile.

Tudi če pustimo ob strani brez Samanthe in ugibanja o ločitvi najbolj znanega serijskega para Carrie in Mr. Big postajajo vse glasnejše, so fotografije, ki vsak dan prispejo s seta, videti kot nizkoproračunska serija s še nižjo ceno za slog in modo.

Ulične blagovne znamke, visoke platforme, ki smo jih nehali nositi pred 10 leti, nogavice in natikači, zastarela krila iz tila, boho slog, ki sploh ni videti kot sodoben, močan in ekstravaganten, ki so ga nosile igralke (zlasti Carrie) ... Slabe mode izbire so šle tako daleč, da jih ni bilo mogoče utemeljiti niti z argumentom, da so prilagojene starosti likov, glede na to, da jim dodatno odvzamejo privlačnost in pristnost. Pravzaprav so edina dobra stvar njihove pričeske.

Medtem ko je lik Carrie Bradshaw razočaral nad že videnimi kombinacijami, ki ne kažejo nobene ustvarjalnosti, je problematičen lik tudi Charlotte, katere nekoč eleganten in prefinjen ženski slog je zamenjal brez okusa, kičast in podeželski.

Oglejte si najslabše obleke s snemanja nadaljevanja serije Seks v mestu.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Ženskam, rojenim v tem znamenju, je lepota podarjena ob rojstvu

Priporočamo tudi: Jennifer Garner pokazala, kako to jesen nositi svileno krilo, popolno za ženske nad 50 let

Najbolj brano