Oglejte si najlepše videze z modne revije Chanel Haute Couture

Nova kolekcija Chanel Haute Couture je bila predstavljena na intimni modni reviji.

Oglejte si najlepše videze z modne revije Chanel Haute Couture - Foto: Profimedia

Virginie Viard je danes predstavila novo kolekcijo Chanel Haute Couture pomlad-poletje 2021. "Vedela sem, da ne moremo organizirati velikega šova, da si moremo zamisliti nekaj drugega," je povedala. 

Intimna modna revija je Grand Palais v Parizu prelevila v prizorišče proke na podeželju. "Rada imam velika družinska druženja, kjer se srečajo vse generacije. Tako toplo je. In to je Chanelov duh danes. Ker je Chanel tudi družina," je o čudovitem dekorju povedala Viard. "Manekenke sem hotela pripeljati skupaj za družinsko fotografijo, tako kot jih najdemo v foto albumih."

Celotno kolekcijo je navdihnilo vzdušje poletnih zabav. Zdelo se je da bi nevesta lahko stopila s fotografije iz leta 1920.

Pri nastajanju kolekcije sta sodelovala tudi Montex Atelie, kjer so ustvarili makrame dolge obleke, in House of Lemarié, kjer so nastala delikatna peresa. 

Kolekcijo je posnel in fotografiral nizozemski fotograf in grafični oblikovalec Anton Corbijn.

Med obiskovalci je bilo le nekaj muz modne hiše, ki so sedele daleč druga od druge, tako kot to velevajo covid ukrepi. Med njimi so bile Marion Cotillard, Penélope Cruz, Caroline de Maigret, Lily-Rose Depp z mamo Vanessa Paradis, Charlotte Casiraghi, Joana Preiss, Izïa Higelin in Alma Jodorowsky.

"Vedno razmišljam o tem, kaj si želijo imeti ženske v svoji garderobi dandanes," je še povedala Viard. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Oglejte si božansko kolekcijo Haute Couture modne hiše Dior

Priporočamo tudi: Bleščice v januarju? Tako jih nosi Nina Šušnjara

Najbolj brano