Modne novice

... o novih blagovnih znamkah in novih trendih.

Moda, 20. 2. 2014
Modne novice - Foto: Imaxtree in promocijsko gradivo

Diesel za pomlad

V Galeriji Emporium in v Emporiumu vas že pričakuje njihova pomladna kolekcija, ki slavi pravo mero ženske zapeljivosti. Ta se odraža v igri prosojnih materialov, ki razkrivajo in odkrivajo, ter seksi usnjenih oblekah, s katerimi boste pustili močan vtis tako v dnevnih kot večernih kombinacijah. Z detajli Divjega zahoda in džinsom pa boste ustvarili nov, edinstven stil nove pomladi.

Znova Rašica

Pri slovenski blagovni znamki Rašica so se ponovno odločili, da domači javnosti predstavijo, kaj zmoreta domača kreativnost in tekstilna industrija. S prenovljeno podobo in imenom, Orange by Rašica, bo po nekaj letih premora znova stopila poletju naproti. Za vas je pripravila oblačila z nekaj več energije in sproščenosti. Odela vas bo v naravne barve v kombinaciji s čipko in svilenimi dodatki. Peščenim tonom bo delala družbo aktualna mentol zelena, v kolekciji pa bodo svoje mesto našli tudi klasična kombinacija črne in bele, potiski rož in metuljev ter intenzivna turkizna barva v kombinaciji z modro.

Sisleyjeve barve sezone

Tako njena kot njegova pomladna garderoba sta kompilaciji vseh odtenkov modre, ki se jim v ženski kolekciji pridružijo še intenzivni in vabljivi toni neonsko rožnate ter tako imenovani piksel vzorci. Silhueta je znotraj vseh smernic (romantika, moški stil, športno vzdušje, inteligentna klasika) sproščena, a zato nič manj navdušujoča. Kot novost izpostavljajo 3D-materiale.Sisleyjeve barve sezone Pripravila: Petra Windschnurer
Fotografije: Imaxtree in promocijsko gradivo

Najbolj brano